Witam wszystkich Miło mi że do mnie zaglądacie nawet podczas mojej nieobecności Powrót do pracy był niełatwy po tak długiej nieobecności, w międzyczasie złapałem jeszcze rotawirusa co nie ułatwiło sprawy Przede mną długi weekend i mam nadzieję że nabiorę sił W ogrodzie praktycznie nic się nie dzieje Staram się na bieżąco zbierać liście i usuwać obumarłe byliny Mam trochę cebulowych do posadzenia w donicach ale przy tej pięknej pogodzie mam jeszcze na to czas
marta_d Silna wola u ogrodnika to kiepska sprawa Wielokrotnie sobie coś obiecywałem a wyszło jak zawsze

Z drugiej strony cebulowych nigdy za wiele a wiosną zakupów poczynionych jesienią nie będziesz żałować
Napia Bardzo dobrze pamiętasz Agnieszko Moje tulipany w tamtym roku sadziłem pod koniec grudnia i zdążyły się ładnie ukorzenić przed zimą Prognozy są bardzo optymistyczne Zima ma być krótka i łagodna więc śmiało możesz poczekać na obniżkę cen tulipanów
gierczusia Raczej do obiboków nie należę

choć zdarzają mi się gorsze dni Do posadzenia tulipanów w donicach zainspirowała mnie Karol Clein a że późno obejrzałem jej program to też późno sadziłem cebulowe Na szczęście eksperyment zadowolił moje oczekiwania
Ewa777 Wydaje mi się że teraz będę coraz rzadziej na forum ze względu na pracę Ogród powoli zasypia i coraz mniej tematów z nim związanych
Juzia_G Pozdrawiam
admete Dziękuję
alinak Alinko dziękuję za wizytę Też nie mogę doczekać się wiosny Już tęsknię za kolorami gdy za oknem szaro i buro Jutro wybieram się na zakupy i coś mi mówi że nie wrócę z pustymi rękoma Chciałem jeszcze kupić hortensje bukietowe na nową rabatę Mam nadzieję że mocno zaawansowana jesień będzie sprzyjać okazją
Pozdrawiam
Nallar Jestem Ewo

Podczytuję z doskoku co u Was się dzieje by nie mieć dużych zaległości ale na pisanie już nie ma czasu
Życzę wszystkim udanego weekendu