Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

Napia 21:23, 03 lis 2014

Zapowiadają ładną pogodę, może się jeszcze uda wsadzić tulipany, które planuję kupić O ile dobrze pamiętam, Ty swoje wsadzałeś w grudniu, to mam jeszcze trochę czasu, chyba że spadnie śnieg i wtedy to się nie uda
gierczusia 21:34, 04 lis 2014

Napia napisał(a)
Zapowiadają ładną pogodę, może się jeszcze uda wsadzić tulipany, które planuję kupić O ile dobrze pamiętam, Ty swoje wsadzałeś w grudniu, to mam jeszcze trochę czasu, chyba że spadnie śnieg i wtedy to się nie uda

W grudniu ???... Noo ładnie .. A ja myślałam ,że to mnie przypadnie tytuł największego obiboka .. Bo u mnie zawsze wszytsko na ostatnią minutę

Pozdrowionka
Ewa777 22:23, 04 lis 2014

Chyba nadrabiasz, Przemku, zaległości w pracy
Juzia 07:36, 05 lis 2014

admete 08:52, 05 lis 2014

Macham i miłego dnia życzę
alinak 18:51, 06 lis 2014

Przemek na wiosnę feeria barw się szykuje . ja też dzisiaj jeszcze dokupiłam sobie tulipanków ...takie kolory zabójcze że nie mogłam się oprzeć . jeszcze 50 szt.
pamiętam że raz sadziłam w lutym i zakwitły nawet
Nallar 21:51, 06 lis 2014

Gdzieś Ty?
Gardener27 13:38, 09 lis 2014

Witam wszystkich Miło mi że do mnie zaglądacie nawet podczas mojej nieobecności Powrót do pracy był niełatwy po tak długiej nieobecności, w międzyczasie złapałem jeszcze rotawirusa co nie ułatwiło sprawy Przede mną długi weekend i mam nadzieję że nabiorę sił W ogrodzie praktycznie nic się nie dzieje Staram się na bieżąco zbierać liście i usuwać obumarłe byliny Mam trochę cebulowych do posadzenia w donicach ale przy tej pięknej pogodzie mam jeszcze na to czas

marta_d Silna wola u ogrodnika to kiepska sprawa Wielokrotnie sobie coś obiecywałem a wyszło jak zawsze Z drugiej strony cebulowych nigdy za wiele a wiosną zakupów poczynionych jesienią nie będziesz żałować

Napia Bardzo dobrze pamiętasz Agnieszko Moje tulipany w tamtym roku sadziłem pod koniec grudnia i zdążyły się ładnie ukorzenić przed zimą Prognozy są bardzo optymistyczne Zima ma być krótka i łagodna więc śmiało możesz poczekać na obniżkę cen tulipanów

gierczusia Raczej do obiboków nie należę choć zdarzają mi się gorsze dni Do posadzenia tulipanów w donicach zainspirowała mnie Karol Clein a że późno obejrzałem jej program to też późno sadziłem cebulowe Na szczęście eksperyment zadowolił moje oczekiwania

Ewa777 Wydaje mi się że teraz będę coraz rzadziej na forum ze względu na pracę Ogród powoli zasypia i coraz mniej tematów z nim związanych

Juzia_G Pozdrawiam

admete Dziękuję

alinak Alinko dziękuję za wizytę Też nie mogę doczekać się wiosny Już tęsknię za kolorami gdy za oknem szaro i buro Jutro wybieram się na zakupy i coś mi mówi że nie wrócę z pustymi rękoma Chciałem jeszcze kupić hortensje bukietowe na nową rabatę Mam nadzieję że mocno zaawansowana jesień będzie sprzyjać okazją

Pozdrawiam

Nallar Jestem Ewo Podczytuję z doskoku co u Was się dzieje by nie mieć dużych zaległości ale na pisanie już nie ma czasu

Życzę wszystkim udanego weekendu
Alisonek 20:53, 09 lis 2014

Witaj Przemku, zaległości w Twoim wątku to już chyba nigdy nie nadrobię mam nadzieję że chociaż teraz postaram się być na bieżąco Pozdrawiam i owocnych prac w ogrodzie, ja jeszcze swoich cebul nie posadziłam zawsze jest coś innego :/ może w tym tygodniu się uda
Pozdrawiam serdecznie
Gardener27 21:22, 09 lis 2014

Alisonek napisał(a)
Witaj Przemku, zaległości w Twoim wątku to już chyba nigdy nie nadrobię mam nadzieję że chociaż teraz postaram się być na bieżąco Pozdrawiam i owocnych prac w ogrodzie, ja jeszcze swoich cebul nie posadziłam zawsze jest coś innego :/ może w tym tygodniu się uda
Pozdrawiam serdecznie

Witaj

Oj ... jak ja się cieszę że wróciłaś Myślałem że forum poszło całkowicie w odstawkę ... a tu takie miłe zaskoczenie U mnie nie ma co nadrabiać ... czasem tylko jakaś impreza się przydarzy

Pozdrawiam również