Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie » Edycja postu

Życie w wiejskim ogrodzie

gierczusia 21:50, 10 lis 2014

Absolutnie nie miałam zamysłu nazywać Cię obibokiem .. Tylko ja mam wrażenie,że z niczym ostanio nie wyrabiam , w tym z forum i z ogrodem..iiiiii.... Tak jak napisałeś ..człek chce i planuje a wychodzi jak zawsze

Bardzo proszę sie ńie gniewać

Pozdrowionka
Gardener27 00:01, 11 lis 2014

gierczusia napisał(a)
Absolutnie nie miałam zamysłu nazywać Cię obibokiem .. Tylko ja mam wrażenie,że z niczym ostanio nie wyrabiam , w tym z forum i z ogrodem..iiiiii.... Tak jak napisałeś ..człek chce i planuje a wychodzi jak zawsze

Bardzo proszę sie ńie gniewać

Pozdrowionka

Nawet przez myśl mi nie przeszło gniewać się Mam duży dystans do siebie i bardzo lubię ludzi z poczuciem humoru
Też tak ostatnio mam że czasu bardzo mało na wszystkie sprawy i nie zawsze da się zrealizować plan Może jak spadnie śnieg będzie więcej wolnego czasu ?

Pozdrawiam
hanka_andrus 08:13, 11 lis 2014

Przemku,jak spadnie śnieg wymyślisz zajęcie "w jakiejś przysłowiowej drewutni"
Nigdy nie jest tak, że siedzimy i czekamy na wolny czas. Zawsze jest jakaś cząstka pracy.
Pozdrawiam i zdrowia życzę.
Napia 12:50, 11 lis 2014

Widzę, że ustawiczny brak czasu to nie tylko moja przypadłość
Liczę, że prognozy się sprawdzą i zima naprawdę będzie łagodna i ja jeszcze zdążę kupić i wsaszić tulipany do koszyczków
Pozdrawiam
Gardener27 15:00, 11 lis 2014

hanka_andrus napisał(a)
Przemku,jak spadnie śnieg wymyślisz zajęcie "w jakiejś przysłowiowej drewutni"
Nigdy nie jest tak, że siedzimy i czekamy na wolny czas. Zawsze jest jakaś cząstka pracy.
Pozdrawiam i zdrowia życzę.

Tak się tylko pocieszam że może w końcu będę miał trochę więcej czasu Długie zimowe wieczory przed nami więc może wtedy Dobra książka, kupek gorącej czekolady i ciepły kominek Ech ... trochę się rozmarzyłem

Pozdrawiam Haniu
Gardener27 15:04, 11 lis 2014

Napia napisał(a)
Widzę, że ustawiczny brak czasu to nie tylko moja przypadłość
Liczę, że prognozy się sprawdzą i zima naprawdę będzie łagodna i ja jeszcze zdążę kupić i wsaszić tulipany do koszyczków
Pozdrawiam

Agnieszko wszystko wskazuje na to że zima szybko nie przyjdzie i będzie łagodna Dużo teraz jest promocji na tulipany i na pewno gdzieś je dostaniesz Jak zakwitną na wiosnę nie będziesz żałować Życzę więcej czasu i pozdrawiam
Ewa777 16:50, 11 lis 2014

Dobrze, że ten tydzień jest tak krótki, za 3 dni znowu mamy wolne
Gardener27 17:06, 11 lis 2014

Ewa777 napisał(a)
Dobrze, że ten tydzień jest tak krótki, za 3 dni znowu mamy wolne

... też tak się pocieszam Trzy dni do pracy i znowu weekend
gierczusia 19:05, 11 lis 2014

Gardener27 napisał(a)

Nawet przez myśl mi nie przeszło gniewać się Mam duży dystans do siebie i bardzo lubię ludzi z poczuciem humoru
Też tak ostatnio mam że czasu bardzo mało na wszystkie sprawy i nie zawsze da się zrealizować plan Może jak spadnie śnieg będzie więcej wolnego czasu ?

Pozdrawiam

Uffff .. Od razu mi lepiej

Mnie sie też jakoś wszytsko na łeb wali ..jeszcze koleżanka mi się rozchorowała i mnie obdarowali jej robotą..aaaaa....

Ja tam jakoś specjalnie za śniegiem nie tęsknie , ale moźe jakby zimno było to część robali wybije

Pozdrowionka
gierczusia 19:06, 11 lis 2014

Gardener27 napisał(a)

... też tak się pocieszam Trzy dni do pracy i znowu weekend

Ja muszę w sobotę do roboty