Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie » Edycja postu

Życie w wiejskim ogrodzie

Juzia 22:45, 10 mar 2015

Jak zwykle wesoło
admete 06:15, 11 mar 2015

Przemku cudowne te Twoje bratki!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak Twoje cebulowe już w donicach, zabieram się za odkopywanie moich
Dzięki

Pozdrawiam gorąco
Napia 07:19, 11 mar 2015

Pośmiałam się u Ciebie
Bratki w skrzynkach - sezon otwarty
pawel_snopek 08:01, 11 mar 2015

Widzę kolega jest otoczony wiankiem kobiet Czy to już prawdziwa wiosna jakieś wiosenne gody?. Pozdrawiam
Juzia 08:32, 11 mar 2015

pawel_snopek napisał(a)
Widzę kolega jest otoczony wiankiem kobiet Czy to już prawdziwa wiosna jakieś wiosenne gody?. Pozdrawiam

To chyba zasługa samego Przemka....a nie żadnej wiosny
A kolega przypadkiem nie ciut zazdrosny?

Pozdrawiam obu Panów!

Gardener27 18:37, 11 mar 2015

...................................................................................................Dobry wieczór.............................................................................................

Koniec ładnej pogody w tym tygodniu u mnie Ochłodziło się, słońca brak i zaczął padać kapuśniaczek Plany związane z ogrodem trzeba odłożyć na później Warto już teraz wybrać się do najbliższego ogrodniczego póki jest jeszcze duży wybór i zaopatrzyć się w składniki pokarmowe Jak dobrze wiecie nawozy mineralne i organiczne są niezbędne by rośliny w naszym ogrodzie były piękne i zdrowe przez cały rok

Ewo jeśli to ma być aż tak pikantne to może napisz na pw ... boję się trochę
Mam nadzieję że dzisiaj z kręgosłupem już dużo lepiej bo przecież na pracę się dopiero ma
Tak jakoś mi się o tym słoiku przypomniało ... już nie będę wspominał

Aga (Kielce) Moje tulipany zostały przeniesione do skrzyń już w sobotę podczas sadzenia bratków Korzenie nawet nie przerosły koszyka a myślałem że będzie kłopot z ich wyrwaniem z ziemi To bardzo dobry sposób by nie dołować całej doniczki Moja Mrówka zaczęła mi kopać w skrzyniach ... wiadomo świeża ziemia ... nie wiem co z tego będzie ?

Aga (Poznań) Sezon oficjalnie uważam za otwarty W sobotę mam odebrać kolejne bratki tym razem drobnokwiatowe do nowych donic Kuszą mnie trochę stokrotki ale nie wiem czy to nie za wcześnie na nie ?

Paweł u mnie zawsze doborowe towarzystwo Panów na forum jak na lekarstwo więc mniejsza konkurencja

Juzia Heheheh ... ma się ten wrodzony magnetyzm w sobie Wiosna wisi w powietrzu może w tym też coś jest
Nallar 19:34, 11 mar 2015

Napiszę u Ciebie aby inni też mogli poznać moje zdanie na ten temat.
Mam już tyle lat że nauczyłam się rozróżniać ludzi z poczuciem humoru. Nigdy nie pozwoliłaby sobie na podobne żarty nie mając pewności że będzie on dobrze przyjęty.
Życie tak daje nam po doopie że odrobina gorszących co nie których żarcików jeszcze nikomu nie zaszkodziła, tym bardziej że rozmówca sam podkręca temat
Bon ton, ą, ę przez 24 godziny.......Jeśli ktoś tak woli, to proszę bardzo ale to zdecydowanie nie mój styl.
Nie lubię sztywniactwa drażni mnie odgrywanie kogoś kim nie jestem.
Tyle tłumaczenia wystarczy, grzecznie i po pańsku.

Zazdroszczę zakupów które też muszę poczynić.
Pozdrawiam cieplutko i życzę dużo słonka.(u mnie też pada)
Gardener27 20:12, 11 mar 2015

Ewo ja myślałem że to jeszcze bardziej podkręcisz i damy czadu dzisiaj bo ostatnio nudy Znamy się już trochę, nie raz rozmawialiśmy na różne tematy i dobrze wiesz że u mnie szczerość i poczucie humoru na pierwszym planie Zawsze jesteś u mnie mile widzianym gościem

Dziękuję za życzenia i również pozdrawiam
Nallar 21:36, 11 mar 2015

Gardener27 napisał(a)
Ewo ja myślałem że to jeszcze bardziej podkręcisz i damy czadu dzisiaj bo ostatnio nudy Znamy się już trochę, nie raz rozmawialiśmy na różne tematy i dobrze wiesz że u mnie szczerość i poczucie humoru na pierwszym planie Zawsze jesteś u mnie mile widzianym gościem

Dziękuję za życzenia i również pozdrawiam

Przemku dziś czadu nie damy wcale mi nie do śmiechu, mój dysk który mi wypadł wczoraj nie chce wskoczyć na miejsce. Dobrze że nie widzisz w jakiej pozycji siedzę.... Chyba ją opatentuję.
Mam nadzieję że jutro będzie lepiej i będę mogła przyjść do Ciebie w odwiedzinki.

Zapomniałam podziękować za ciepłe słówka
makkasia 09:37, 12 mar 2015

Cześć masz takie bratki jak ja żółte wiosną robią dobrą robotę
Ja tutaj czytam, że kręgosłupy rozleniwione zimą nie wytrzymują wiosennego startu, też niestety przesadziłam w przesadzaniu
Macham