...................................................................................................Dobry wieczór.............................................................................................
Koniec ładnej pogody w tym tygodniu u mnie Ochłodziło się, słońca brak i zaczął padać kapuśniaczek Plany związane z ogrodem trzeba odłożyć na później Warto już teraz wybrać się do najbliższego ogrodniczego póki jest jeszcze duży wybór i zaopatrzyć się w składniki pokarmowe Jak dobrze wiecie nawozy mineralne i organiczne są niezbędne by rośliny w naszym ogrodzie były piękne i zdrowe przez cały rok
Ewo jeśli to ma być aż tak pikantne to może napisz na pw ... boję się trochę

Mam nadzieję że dzisiaj z kręgosłupem już dużo lepiej bo przecież na pracę się dopiero ma
Tak jakoś mi się o tym słoiku przypomniało ... już nie będę wspominał
Aga (Kielce) Moje tulipany zostały przeniesione do skrzyń już w sobotę podczas sadzenia bratków Korzenie nawet nie przerosły koszyka a myślałem że będzie kłopot z ich wyrwaniem z ziemi To bardzo dobry sposób by nie dołować całej doniczki Moja Mrówka zaczęła mi kopać w skrzyniach ... wiadomo świeża ziemia ... nie wiem co z tego będzie ?
Aga (Poznań) Sezon oficjalnie uważam za otwarty W sobotę mam odebrać kolejne bratki tym razem drobnokwiatowe do nowych donic Kuszą mnie trochę stokrotki ale nie wiem czy to nie za wcześnie na nie ?
Paweł u mnie zawsze doborowe towarzystwo

Panów na forum jak na lekarstwo więc mniejsza konkurencja
Juzia Heheheh ... ma się ten wrodzony magnetyzm w sobie

Wiosna wisi w powietrzu może w tym też coś jest