Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

Mathildis 22:26, 03 kwi 2014

Gardener27 napisał(a)
Piękny dzisiaj mamy dzień i co najważniejsze wolny od jakichkolwiek prac

Na początek tulipanowo

Ale podgrzewasz atmosferę, wszyscy już nie mogą się doczekać ty tulipanów

a prymulki te najładniejsze

MagdalenaK8 22:27, 03 kwi 2014

Przemuś to ja już nic nie wiem, te akumulatorowe kupiłam bo jak tradycyjnymi tnę to prawie co sezon je morduję w zeszłym roku zamordowałam dwie pary nie mówiąc o dużej sile fizycznej i czasie jaki poświęcam. Mam dużo cięcia....30 arów działki... nie tylko bukszpany ale tez wierzby...Bentleye fakt drogie ale może ich nie zamorduję. Nic już nie wiem...
Pozdrawiam
Gardener27 18:17, 05 kwi 2014

Ewa4 napisał(a)
Ale się Usmialam z Bentleya .Kiedyś pytalam mojego M czy kupi mi sekator albo moze Bentleya a on biedny aż zbladl Bo biedaczek myślał ,ze ja auto chcę.

Faktycznie Bentley od razu kojarzy się z samochodem Chciałbym widzieć jego minę Bezcenna !
Gardener27 18:21, 05 kwi 2014

MagdalenaK8 napisał(a)
Przemuś to ja już nic nie wiem, te akumulatorowe kupiłam bo jak tradycyjnymi tnę to prawie co sezon je morduję w zeszłym roku zamordowałam dwie pary nie mówiąc o dużej sile fizycznej i czasie jaki poświęcam. Mam dużo cięcia....30 arów działki... nie tylko bukszpany ale tez wierzby...Bentleye fakt drogie ale może ich nie zamorduję. Nic już nie wiem...
Pozdrawiam

Madziu przy taki areale nie dziwie się że nie jednym już dałaś radę Widziałem Twoje akumulatorowe jakie zakupiłaś Oby Ci służyły jak najdłużej i pomagały w pracy Ja należę do tradycjonalistów i uwielbiam to klaskanie nożyc podczas cięcia Pozdrawiam!
Gardener27 18:39, 05 kwi 2014

Zakwitły tulipany na razie w donicach w skrzyniach jeszcze w pąkach

Gardener27 18:52, 05 kwi 2014

Dzisiaj posadziłem 300 oxalisów w modernistycznych kręgach Bukszpany dostały tło w kolorze burgundu a reszta klasyczną zieleń

Gardener27 19:01, 05 kwi 2014

Rano wybrałem się na targ po stokrotki Ziąb jaki panował był nie do opisania bo tylko 3 stopnie i przeraźliwy lodowaty wiatr Producenci stokrotek nie dopisali i wróciłem z kwitkiem Może dostanę na targach ogrodniczych w Kielcach w następną sobotę coś ciekawego
MagdalenaK8 20:23, 05 kwi 2014

Przemku zdjęcia obłędne, Twoje tulipki po prostu zachwycają i już...
Wiesz, też kocham to klaskanie przy cięciu i zamierzam kupić nowe tradycyjne nożyce, tylko nie daję rady ze wszystkim i trochę sobie pomagam . Przykro mi że zakupy się nie udały, ale w przyszłym tygodniu na pewno wyjdą . Ja dziś robiłam kanciki których niestety nie skończyłam, nie napiszę jak się czuję bo nie chcę narzekać....Ale ogólnie szczęśliwa jestem.
Pozdrawiam weekendowo.
Gardener27 20:35, 05 kwi 2014

Bardzo się cieszę że tulipany się podobają Czekam jeszcze na te żółte lenie w skrzyniach no i na te w gruncie
Mówisz że dzisiaj kancikowałaś Pocieszające jest to że na parę miesięcy będziesz z tym mieć spokój Jutro wolny dzień od pracy więc wypoczniesz Pozdrawiam!
Ewa4 20:58, 05 kwi 2014

Ciekawie wyglądają tulipanki kwitnace w donicach a na skrzynie mam ochotę chociaż ze 2 na taras by mi się przydały no ale muszę zadziałać w tym kierunku bo stabilne a donice jak wieje to mam po całej dzialce.Kanciki superasne Ty juz wprawiony widzę. Pozdrawiam.