Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

Gardener27 22:17, 17 sie 2015

Psiamama napisał(a)

To jest trochę tak jak babami na okładkach gazet

Heheheh
Warmia 22:18, 17 sie 2015

Psiamama napisał(a)

Hi, hi, racja
Warmia 22:21, 17 sie 2015

Gardener27 napisał(a)

W moim ogrodzie też jest wiele takich miejsc które wymagają poprawy Wystarczy że ja na co dzień musze na nie patrzeć ... Wy nie musicie

Ja to czasami udaję, że nie widzę
Gardener27 22:23, 17 sie 2015

Warmia napisał(a)

Hi, hi, racja

A powiem Wam że facetów też retuszują Sześciopaki malują, mięśnie nadmuchują i wygładzają gdzie trzeba Taki już ten świat Media kreują idealne życie idealnych ludzi Trzeba mieć do tego duży dystans
Gardener27 22:25, 17 sie 2015

Warmia napisał(a)

Ja to czasami udaję, że nie widzę

Marta ja u Ciebie jeszcze nic brzydkiego nie widziałem Nie wiem o czym mówisz ?
22:26, 17 sie 2015
Gardener27 napisał(a)

W moim ogrodzie też jest wiele takich miejsc które wymagają poprawy Wystarczy że ja na co dzień musze na nie patrzeć ... Wy nie musicie

ja tam zawsze patrze sie na to co mi sie podoba ...a tych miejsc z niedociagnieciami udaje ze nie ma! ...ale ciagle dumam co tam zmienić żeby było na co patrzeć
Warmia 22:28, 17 sie 2015

Gardener27 napisał(a)

A powiem Wam że facetów też retuszują Sześciopaki malują, mięśnie nadmuchują i wygładzają gdzie trzeba Taki już ten świat Media kreują idealne życie idealnych ludzi Trzeba mieć do tego duży dystans

Nieee, to nie możliwe, facetów też?!!!
Mathildis 22:29, 17 sie 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)

Nie zgodzę się, po co udawać, że mamy lepiej niż w realu ja osobiście pokazuję tak jak jest, nawet jak nie mam co pokazać
A do tego bardzo lubię oglądać jak było nie ładnie, a zmieniło się na pięknie to czemu mam innym odmawiać tej przyjemności?
Poza tym jak pokazujemy nawet jak jest nieciekawie to może ktoś poczuje się podniesiony na duchu, że nie tylko u niego są problemy, a jak widzi, u innych pięknie, a u mnie kicha to doła łapie, a po co komu taki sztuczny dół.
Nie wiem czy ktoś zrozumiał o co mi biega, ale chyba lepsza gorsza prawda niż piękne ale kłamstewko Hmmmm ja się pytam czemu to służy?

Sylwio mi chodziło raczej o to by właśnie się nie dołować tym, że gdzieś coś gorzej wygląda i przejść nad tym do porządku dziennego - skupiać się na tym co nam wychodzi i nie rozpamiętywać porażek - tylko wyciągać z nich wnioski...
Bywasz u mnie i wiesz że idealnie nie jest a ja od niedawna wiem, że nigdy nie będzie

ach Ci hydraulicy
Warmia 22:33, 17 sie 2015

Gardener27 napisał(a)

Marta ja u Ciebie jeszcze nic brzydkiego nie widziałem Nie wiem o czym mówisz ?

To się ciesz, że nie wiesz Uwierz, że mam trupa w szafie
Mathildis 22:37, 17 sie 2015

Psiamama napisał(a)

Też jestem przeciwna takiej ingerencji grafika w zdjęcia. Ludzie (szczególnie Ci młodzi) mają przez to spaczony pogląd na piękno drugiego człowieka... ale o tym to mogę dyskutować, przy kawie lub lampce wina pisać mi się nie chce... zostawię tylko bardzo wymowy moim zdaniem filmik

https://www.youtube.com/watch?v=17j5QzF3kqE&feature=share

Z pięknej kobiety zrobili nudną lalkę...