A powiem Wam że facetów też retuszują Sześciopaki malują, mięśnie nadmuchują i wygładzają gdzie trzeba Taki już ten świat Media kreują idealne życie idealnych ludzi Trzeba mieć do tego duży dystans
ja tam zawsze patrze sie na to co mi sie podoba ...a tych miejsc z niedociagnieciami udaje ze nie ma! ...ale ciagle dumam co tam zmienić żeby było na co patrzeć
Sylwio mi chodziło raczej o to by właśnie się nie dołować tym, że gdzieś coś gorzej wygląda i przejść nad tym do porządku dziennego - skupiać się na tym co nam wychodzi i nie rozpamiętywać porażek - tylko wyciągać z nich wnioski...
Bywasz u mnie i wiesz że idealnie nie jest a ja od niedawna wiem, że nigdy nie będzie
ach Ci hydraulicy
Też jestem przeciwna takiej ingerencji grafika w zdjęcia. Ludzie (szczególnie Ci młodzi) mają przez to spaczony pogląd na piękno drugiego człowieka... ale o tym to mogę dyskutować, przy kawie lub lampce wina pisać mi się nie chce... zostawię tylko bardzo wymowy moim zdaniem filmik