Kasiu bardzo dziękuję
Donice to nabytek tegoroczny Bardzo mi się spodobały i pasują do charakteru mojego ogrodu
Wszystkie dynie własnoręcznie wyhodowałem w ogrodzie warzywnym Rosły sobie przy pomidorkach i w tym roku obrodziły na bogato ... tak lubię
Te kapusty ozdobne pochodzą z giełdy kwiatowej jaką miałem przyjemność odwiedzić w piątek Nie mogę tam za często jeździć bo wydaję za dużo ... w sumie to wszystko co mam w portfelu Dobrze że kartą nie można tam płacić
Swoje ozdobne też wysiałem ale przetrwała mi tylko jedna i rośnie w gruncie W sumie to już niewiele z niej zostało Dżdżownice ją tak poharatały że jest ażurowa
Unikam różnego rodzaju mixów Nigdy nie wiadomo co tam wymieszali ... zazwyczaj najwięcej jest tego co najtańsze Ekonomia Lepiej zakupić parę kolorów i własnoręcznie je wymieszać
Też lubię kolory wiosna ale biel jest taka elegancka więc w niż zainwestowałem
Oj przetrzepałaś Zdjęcia sprzed dwóch lat Dużo się zmieniło w moim ogrodzie od tamtej pory
Szaleństwo tulipanów w pojemnikach Pamiętam że te cebule zakupiłem na promocji bardzo późno w połowie grudnia Paczka przyszła w Wigilię i od razu były sadzone Bałem się o te cebule bo donice w ogóle nie ocieplone i stały całą zimę na zewnątrz Na szczęście jak widać obficie zakwitły
Skrzynie robione na zamówienie u lokalnego stolarza Mają już 5 lat i dobrze się trzymają Te z marketów to dziadostwo Nie polecam
Marzenia są po to by je spełniać
Rzeczywiście dziwnie, bo w czwartek dostałam maila o wysyłce a w piątek do mnie dzwonili, że dopiero wysyłają, ale, że w poniedziałek będzie.. jak myślę ile znowu tego sadzenia będzie..
Dziękuję, .. interesujesz się tym co robię, a to mnie też zachęca, żeby wyjść i dalej robić. Furtkę pomalowałam, ale okazało się, że bejca heban nie jest czarna.. i muszę kupić jakiś barwnik i pomalować jeszcze raz. Wyszło dość dobrze.
Jak robię to robię a jak usiądę to siedzę tydzień i palcem nie kiwnę.
To się trochę z domu wynosi.. dopiero się uczę płacić za różne usługi. Nawet dowodu osobistego długo nie wyrabiałam bo nie chciałam zapłacić.
Ech..
Wiesz dobrze że lubię do Ciebie zaglądać bo fajne rzeczy robisz, klimat ogrodu mi się podoba i ciekawie piszesz
A to do bejcy można dawać barwniki ?
Mam podobnie W tygodniu mało robię w ogrodzie po pracy ale jak przyjdzie weekend to niech ktoś tylko spróbuje mnie oderwać od flory
Ja swój dowód już wymieniłem na nowy Dziesięć latek przeleciało jak nic