Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

Aga 11:41, 20 wrz 2015

Witam świetne kompozycje.
sylwia_slomc... 13:26, 20 wrz 2015

Gardener27 napisał(a)

Przez te wrzosy, chryzantemy i dynie na tarasie bardzo jesiennie ale zapowiadają ciepło więc mi to nie przeszkadza Najgorzej jak siąpi z nieba a temp zniechęca do wychodzenia z domu
Lubiących żółty jest jednak więcej niż mogłoby się wydawać Ja też lubię energetycznie
U mnie wiosna będzie ubrana w biel za sprawą głównie tulipanów Pod koniec września trzeba się zabrać za ich sadzenie Tylko kiedy ja na to znajdę czas Ech ....

No widzisz, a ja jak zeszłego roku kupiłam mix krokusów i okazało się, że większość jest biała to byłam taka wściekła, że hej bo białego po zimie mam po dziurki w nosie, nawet jeśli śniegu było mało- wiosna to czas na kolor w moim ogrodzie
Gardener27 17:56, 20 wrz 2015

agnieszka_malysa napisał(a)
śliczne kompozycje wrzosy i hryzantemy piekne

Anusia napisał(a)
Piękna jesień u Ciebie. Połączenie kapust z wrzosami powaliło mnie. Mega.

L00zak napisał(a)
Przemku powiem krótko, melodia twojego ogrodu jest BOSKA
Gratulacje

deszczowymaj napisał(a)

W związku z tym ,że niewiem co mam napisać...bo zatkało mnie

potwierdze słowa Michała

pawel_snopek napisał(a)

Normalnie zakochałem się w Twoich kompozycjach, takie lekkie poprastu jak lubię

Ślicznie dziękuję wszystkim za miłe słowa

Gardener27 17:57, 20 wrz 2015

Warmia napisał(a)
I co ja mam Tobie napisać? Ty jesteś za perfekcyjny Dlaczego wcześniej nie zobiłeś tych kompozycji? Miałabym z czego ściągać, a teraz co? Ty znowu masz perfekcyjnie, a ja... a idź mi

I tam ... jaka perfekcja Tak sobie powsadzałem do donic to i owo
Twoje jesienne kompozycje również bardzo ładne Już nie bądź dla siebie taka surowa
frezja 18:03, 20 wrz 2015

Gardener27 napisał(a)
Słoneczna pogoda zachęciła tulipany w skrzyniach do kwitnienia Na razie powoli i nieśmiało

A te jeszcze leniwie bo w cieniu

Witam sie u Ciebie Przemku
ależ pięknie,wiosennie ...dobrze tak czasami przetrzepać czyjś wątek) a tu takie piękności..skrzynie to teraz będą moim wiosennym marzeniem)
Sebek 18:03, 20 wrz 2015

Te kompozycje są mega
Gardener27 18:19, 20 wrz 2015

Agcia napisał(a)

to super-moje mają przyjść w poniedziałek choć już się cebulami zawaliłam.. ale te trochę się jeszcze zmieści. Kapusty w kompozycjach od zeszłego sezonu bardzo mi się podobają, ale ciężko mi je dostać..
Wiem jak to jest tak pracować.. dziś robiłam furtkę a poprzednie dni to ledwo z łóżka wstawałam.. od wideł i szpadla nie mogłam barkami ruszać .. Dobrze, że noc regeneruje. Powodzenia w dalszych pracach.

Te paczki jakoś dziwnie wysyłają Moja wyszła w piątek a w poniedziałek była u mnie
Więc jutro cebulowy dzień u Ciebie
Podziwiam Cię Nie znam drugiej takiej kobiety która tyle potrafi zrobić i tak ciężko pracować Szacuneczek
Gardener27 18:23, 20 wrz 2015

olga80 napisał(a)
Chwilę pospacerowałam po Twoim ogrodzie i się nim zachwyciłam piękne kompozycje, jesienne dekoracje dynie, chryzantemy i wrzosy i kapusta urzekły mnie będę zaglądać i podziwiać piękno u Ciebie

Witam serdecznie

Kompozycje jesienne w tym roku dopiero się zaczęły robić Ciąg dalszy w najbliższym czasie
Dziękuję za miłe słowa Zapraszam częściej
Gardener27 18:26, 20 wrz 2015

AsiaK_Z napisał(a)
Przemo, żyjesz? Ja dziś w ogrodzie zostawiłam wszystkie swoje siły. Padam, ale dużo zrobione. A jak garaż? Pozdrawiam

Przeżyłem wczorajszy dzień ... było bardzo ciężko Zrobiłem 17 betoniarek i wyciągnąłem piętro wyżej kołowrotkiem Remont garażu to Morrrrdor ale jak jutro mi kręgosłup nie strzeli to skończę

Pozdrawiam
Gardener27 18:27, 20 wrz 2015

jona napisał(a)
Przemek pewnie też nie ma siły palcem kiwnąć, a co dopiero stukać przy pisaniu dziesięcioma

Skąd wiedziałaś