Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

Gardener27 15:26, 25 wrz 2015

Na koniec trup w szafie Kiedyś był tu piękny trawnik ale to wspomnienie Takie mi hałdy piachu po remoncie garażu zostały Macie jakieś pomysły jak go zagospodarować ? Plaża, wyspa, skalniak a może piaszczysta rabata

L00zak 15:28, 25 wrz 2015

Przemku nie będę się powtarzał, ale muszę to napisać, żuchwa wylądowała mi na ziemi, zbieram zęby z podłogi. Cudowne kompozycje, kolory, coś fantastycznego
Gardener27 15:29, 25 wrz 2015

ren133 napisał(a)

Coraz bardziej podoba mi się stipa

Hmmm ... a ona może się nie podobać Piękna jest i mam cichą nadzieję że przezimuje w gruncie Tak czy siak na wiosnę sobie jeszcze posieję żeby powiększyć kolekcję
Sebek 15:30, 25 wrz 2015

Przemek pochwal się gdzie dorwales leżaki

Stipa dostała u Ciebie dużo miejsca i po prostu zachwyca! Nawet jak się lekko kłania Może tu jest ukryty klucz do sukcesu?
Gardener27 15:33, 25 wrz 2015

AsiaK_Z napisał(a)
Mrówka tak siem wtopiła w otoczenie, że ledwo ją zauważyłam.
Idę do domu pomieszkać troszku

Mrówka swoim zwyczajem lata po całym ogrodzie i nie wiadomo kiedy weszła w kadr Nawet się nie uśmiechnęła do zdjęcia tylko zawinęła ogon i tyle ją widzieli
Miłego odpoczynku po pracy
Gardener27 15:37, 25 wrz 2015

L00zak napisał(a)
Przemku nie będę się powtarzał, ale muszę to napisać, żuchwa wylądowała mi na ziemi, zbieram zęby z podłogi. Cudowne kompozycje, kolory, coś fantastycznego

Więc winny Ci jestem wizytę u dentysty i podziękowania za komplementy
Gardener27 15:42, 25 wrz 2015

Sebek napisał(a)
Przemek pochwal się gdzie dorwales leżaki

Stipa dostała u Ciebie dużo miejsca i po prostu zachwyca! Nawet jak się lekko kłania Może tu jest ukryty klucz do sukcesu?

W sprawie lezaków napiszę Ci pw

Owszem stipa ma tu bardzo dużo miejsca ale też rośnie na 0.5 m warstwie kompostu Pewnie byłaby jeszcze większa gdyby nie Mrówka która ją na wiosnę podgryzała Obecnie stipa przez swój pokrój włazi mi pod kosiarkę bo nie chce mi się za każdym razem wiązać i coraz jej mniej
AgataBC 15:45, 25 wrz 2015

Gardener27 napisał(a)
Na koniec trup w szafie Kiedyś był tu piękny trawnik ale to wspomnienie Takie mi hałdy piachu po remoncie garażu zostały Macie jakieś pomysły jak go zagospodarować ? Plaża, wyspa, skalniak a może piaszczysta rabata

Na plażę za późno, wyspa średnio pasuje, . Dla mnie to mega kuweta. Moim kotom by się podobało

Może piach popakuj w worki i pochowaj- a nóż się kiedyś przyda, nawet do posypania ścieżki zimą. Albo jak Ci się znowu murarki zachce
ren133 15:47, 25 wrz 2015

Gardener27 napisał(a)

Hmmm ... a ona może się nie podobać Piękna jest i mam cichą nadzieję że przezimuje w gruncie Tak czy siak na wiosnę sobie jeszcze posieję żeby powiększyć kolekcję

Chodzi właśnie o to, że nie zimuje
L00zak 15:52, 25 wrz 2015

Agcia napisał(a)

Na plażę za późno, wyspa średnio pasuje, . Dla mnie to mega kuweta. Moim kotom by się podobało

Może piach popakuj w worki i pochowaj- a nóż się kiedyś przyda, nawet do posypania ścieżki zimą. Albo jak Ci się znowu murarki zachce

No i teraz będziesz miał dylemat, czy mrówki zamienić na koty