Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

iwka 10:18, 25 paź 2015

Nigdy nie widziałam tak pięknego warzywniaku
Katkak 10:23, 25 paź 2015

Przemciu napracowałeś się, ale efekt cudowny. Nic tylko przysiąść na tych uroczych krzesełkach i napawać się widokiem swojej pracy .Tam wokół tego warzywnika oczami wyobraźni widzę szpaler róży pomarszczonej .
Sebek 12:11, 25 paź 2015

Perfekcyjny ten warzywnik - wzdycham do tych kantów! O lesie rozplenic nawet nie wspominam
Warmia 12:28, 25 paź 2015

Przemek co ja będę pisać i się powtarzać. Ty przecież wiesz, prawda?
Mathildis 14:02, 25 paź 2015

I tak siedzę z rozdziawioną buzią i zastanawiam się co napisać... ja można mieć taki ogród o tej porze roku...pięknie...

edit: dzięki za info o donicach.
Gardener27 14:34, 25 paź 2015

AsiaK_Z napisał(a)
No Przemku, wielki szacun

Pięknie się prezentuje Twój warzywniak. Okolica z resztą też. Podziwiam i życzę słonecznej niedzieli

Asiu napracowałem się wczoraj Wyszedłem rano a wróciłem wieczorem do domu ale dla takich motywujących słów warto
Również życzę dużo słonka nie tylko w niedzielę
Gardener27 14:41, 25 paź 2015

frezja napisał(a)

..i te niebieskości...wszystko pięknie teraz marchew siejesz..wczesną??

Jakoś mnie naszło na ten błękit W Angielskich ogrodach można go zobaczyć bardzo często ... trochę podpatrzyłem
Tak będzie to marchew wczesna i zastanawiam się jeszcze nad pietruszką Muszę tylko kupić nasiona Warzywa ozime siejemy o tej porze roku Przyśpiesza to zbiór o 2 3 tygodnie w porównaniu z wiosennym siewem
Gardener27 14:42, 25 paź 2015

L00zak napisał(a)

Cudownie Przemku czapki z głów pozdrawiam w słoneczna niedzielę

Dzięki Michał
Dziś pogoda w kratkę Raz słońce raz bez słońca ale przynajmniej nie pada
Miłej niedzieli
Gardener27 14:46, 25 paź 2015

jona napisał(a)
Cudny Twój warzywnik, choć jak są warzywa to więcej w nim cudowności wszelakich
U mnie jeszcze szpinak nie zebrany z siewów sierpniowych. I nie do końca nawieziony kompostem. Mam nadzieje uprać się z tymi pracami (zebranie szpinaku i przekopanie) w tym tygodniu

Asiu mam małego bzika na punkcie warzywnika Każdego roku go ulepszam i idę chyba w dobrym kierunku Szklarnia by mi się jeszcze w nim przydała ale to melodia przyszłości
Szpinaku nie posiadam gdyż nie przepadam za nim
Dużo pracy masz w tym tygodniu Życzę więc ładnej pogody i dużo sił by plan zrealizować
Gardener27 14:52, 25 paź 2015

07_Rene napisał(a)
Tych zakątków jeszcze nie widziałam Zastanawiam się, czy warzywnik jest przed rozplenicą, czy za? Bo za to strasznie duże "pole"
Kanciki od żylety, trawnik idealny. Pięknie

Ogród warzywny pojawia się co jakiś czas u mnie w wątku Znajduje się za domem i zajmuje dużą powierzchnię Rozplenice rosną pośrodku alejek które prowadzą do warzyw Kancik nie był robiony od wiosny i w tym roku ładnie się trzyma Była spora różnica między wysokością trawnika a rabatami i nawet się nie rozlazł