Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

lojalna_ 19:28, 25 paź 2015

Dalszy ciag fotek teraz ogladam I przyznam ze posiedzialabym chetnie w tak przyjaznej atmosferce ) jest tutaj wszystko co lubie )))))
Agania 19:29, 25 paź 2015

Gardener27 napisał(a)
Agatko giełda w Krakowie jest czynna od poniedziałku do soboty przez cały rok Możemy się umówić na wspólne zakupy ale chyba dopiero na wiosnę bo teraz już końcówka sezonu

Fajnie, czyli wspólne zakupy wiosną mamy umówione, tylko terminu jeszcze nie znamy
Gardener27 19:34, 25 paź 2015

Rumianka napisał(a)

Jesteś mistrzem dekoracji, fotografii, no i przede wszystkim mistrzem ogrodnictwa. Ciągle zachwycam się Twoimi poczynaniami, jak na faceta jesteś bardzo wrażliwy na piękno natury. Z Twojego ogrodu można zaczerpnąć sporo insiracji. Mam taki słój i dotychczas nie mialam pomysłu na niego (trzymałam w nim makaron), ale już wiem co z nim zrobię...Pozwolisz, że skorzystam z Twojego pomysłu...

O rany ... Dziękuję za te miłe słowa
Uczę się cały czas robić zdjęcia Z robieniem dekoracji dopiero zaczynam Ogrodnictwo to moja wielka pasja która cały czas się rozwija
Twój słój może być wielofunkcyjny Jak Ci się znudzi dekoracja możesz z powrotem trzymać w nim makaron Miło mi że inspiruje
AsiaK_Z 19:37, 25 paź 2015

Przemku, a planujesz przyjazd na przyszłoroczną Gardenię?
Widoki jeszcze lepsze niż rano
Gardener27 19:39, 25 paź 2015

lojalna_ napisał(a)
Dalszy ciag fotek teraz ogladam I przyznam ze posiedzialabym chetnie w tak przyjaznej atmosferce ) jest tutaj wszystko co lubie )))))

Dzień obfity dziś w zdjęcia Gdyby się bateria w aparacie nie rozładowała byłoby ich więcej Leżaki były w fajnej fioletowej odsłonie Może kiedyś ....

Gardener27 19:40, 25 paź 2015

Agania napisał(a)

Fajnie, czyli wspólne zakupy wiosną mamy umówione, tylko terminu jeszcze nie znamy

Termin wspólnych zakupów ustalimy bliżej wiosny Mamy całą zimę na pogaduchy
Gardener27 19:42, 25 paź 2015

AsiaK_Z napisał(a)
Przemku, a planujesz przyjazd na przyszłoroczną Gardenię?
Widoki jeszcze lepsze niż rano

A wiesz że mam ochotę tam się wybrać i Was poznać osobiście tylko w tym czasie jestem zawalony w pracy Nadgodziny niestety
Katkak 19:56, 25 paź 2015

Gardener27 napisał(a)

Kasiu serdecznie zapraszam Herbatę parzę podobno dobrą a i kawka się znajdzie
Wiedziałem że Ci przypadnie ten słój do gustu Bardzo w Twoim stylu Słój kiedyś dostałem od babci która chciała się go pozbyć Leżał sobie w garażu aż do dzisiaj Dostał nowe życie

Oj tak, uwielbiam wykorzystywać takie pozornie zwykłe rzeczy do tworzenia dekoracji wszelakich . Jak byłam mała trzymałam w takim chomika, bo nie sposób było dostać terrarium
sylwia_slomc... 19:58, 25 paź 2015

Ha ha teraz dopiero patrzę i widzę , że słoje mamy podobne
Orzechów u mnie cała masa
Warmia 20:14, 25 paź 2015

Gardener27 napisał(a)

A wiesz że mam ochotę tam się wybrać i Was poznać osobiście tylko w tym czasie jestem zawalony w pracy Nadgodziny niestety

Ty się nie wykręcaj, bo już kiedyś obiecałeś Jak nie przyjedziesz to normalnie będzie foch i to mega