Witaj Gosiu w moim ogrodzie
Masz rację Rozplenice w tym roku gorzej wyglądają ... zapewne to przez suszę Miejmy nadzieję że następny sezon będzie bardziej łaskawy w opady deszczu
Dziękuję za słowa uznania dla warzywnika
Kanty ogólnie robię dwa razy w roku Na wiosnę i jesienią za pomocą sercowatego szpadla do tego celu i po każdym koszeniu przycinam nożyczkami
Agatko od dawna w ten sposób chciałem spędzić dzień Ostatnio jestem bardzo zajęty i zapracowany więc odpoczynek jak najbardziej wskazany Pogoda dziś zmienna ale dość ciepło i dużo słońca było
Dobrze że wiśnia nie ma zwartego pokroju bo ten atak zimy by ją załatwił jak akację Wiśnia jest jednym z pierwszych drzew szczepionych na pniu w moim ogrodzie Mam do niej duży sentyment
Carexy to dzisiejszy nabytek Nie mogłem się im oprzeć i przygarnąłem 10 doniczek Na wiosnę będą idealnie wyglądały ze stokrotkami w donicach
Dziękuję za życzenia i również dużo słonka Pozdrawiam
turzyca prairie fire? Wymiata muszę w przyszłym roku znów dosadzić na wrzosowisko...