Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

Gardener27 19:46, 08 lis 2015

mirkaka napisał(a)
Bergenie teraz kwitną u Ciebie?

To bergenia Eroika Należy do niższych bylin, mało u nas popularna Kwitnie cały czas Pierwsze kwitnienie jest bardzo obfite a potem pojawiają się pojedyncze kwiaty Jeśli zima jest łaskawa potrafi nawet pod śniegiem
Flower1 20:01, 08 lis 2015

Piekne zdjecia ,kolor zurawek zachwycajacy .Na wiosne mam w planie zrobic dosc spora obwodke zurawkowa ,przez zime zbieram gatunki zeby stworzyc ciekawa kompozycje. Kupilam w tym roku citronelle i wygladaja zachwycajaco mimo ze wszedzie szaro buro,coraz bardziej sie do nich przekonuje
makkasia 20:05, 08 lis 2015

Przemku u mnie od 1 listopada ciągle bura szmata na niebie, zimno straszliwie i ostatnie dni lało a dzisiaj dla odmiany wichura straszliwa, ze prądu nie było ale ciepło. Zazdroszcze pięknej jesieni u mnie wiatr zabrał kolory
ściskam
Rumianka 20:33, 08 lis 2015

Gardener27 napisał(a)

O maryczne buksy... nawet szczyż z zachwetu legnoł sa na pukiel...
Gardener27 21:50, 08 lis 2015

Flower1 napisał(a)
Piekne zdjecia ,kolor zurawek zachwycajacy .Na wiosne mam w planie zrobic dosc spora obwodke zurawkowa ,przez zime zbieram gatunki zeby stworzyc ciekawa kompozycje. Kupilam w tym roku citronelle i wygladaja zachwycajaco mimo ze wszedzie szaro buro,coraz bardziej sie do nich przekonuje

Kolor żurawek o każdej porze roku jest inny To nie są moje ulubione rośliny choć mam ich sporo ale genialnie wyglądają na brzegach rabat, o kazdej porze roku ładne
Citronelli nie posiadam Są to rośliny które łatwo można rozmnożyć więc po pewnym czasie będziesz mieć imponującą kolekcję
Gardener27 21:53, 08 lis 2015

makkasia napisał(a)
Przemku u mnie od 1 listopada ciągle bura szmata na niebie, zimno straszliwie i ostatnie dni lało a dzisiaj dla odmiany wichura straszliwa, ze prądu nie było ale ciepło. Zazdroszcze pięknej jesieni u mnie wiatr zabrał kolory
ściskam

Kasiu życzę Ci by ten ciepły front doszedł do Ciebie i rozgościła się złota jesięń w Twoim ogrodzie
U mnie dziś też wiało ale było bardzo ciepło i słonecznie Miałem tylko problemy z łączem internetowym
Ściskam również
jazzy 21:54, 08 lis 2015

Lubię liście na trawniku
Gardener27 21:55, 08 lis 2015

Rumianka napisał(a)

O maryczne buksy... nawet szczyż z zachwetu legnoł sa na pukiel...

Nawet rozumiem Mrówka dziś szalała w ogrodzie Goniła jak na wyścigach i tarzała się w liściach Taki uwis z niej
Warmia 21:56, 08 lis 2015

Mrówka wygląda jakby jej nic więcej do szczęścia nie było potrzebne
Rumianka 21:58, 08 lis 2015

Nie dość, że jesteś tak pracowity, jak pszczółka, to jeszcze towarzyszy Ci Mrówka...