Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

Gardener27 20:20, 15 maj 2014

GosiaJoanna napisał(a)
Witam i nadrabiam oj dzieje się tu u Ciebie, warzywnior na medal, tulipany kocham i podziwiam, zakupy poczynione bardzo zacne no ale Skorzonera to dopiero hit. Przyznam sie pierwszy raz widzę to warzywko, jak to fajnie cos nowego poznać ....pozdrawiam z deszczowego Polesia

Hej Gosiu !
Fajnie ze wpadłaś Oj dzieje się bo wiosna na całego tylko ostatnio pogoda nie dopisuje Ja też o skorzonerze wcześniej nie słyszałem Dzięki Ali poznałem to warzywko

Pozdrawiam słonecznie
Gardener27 20:22, 15 maj 2014

Basia_1987 napisał(a)

To zależy, czy sąsiadka podziela pasję ogrodniczą hihi ......

Nie wiem czy podziela ale zawsze chętna by zaopiekować się jej ogródkiem
makkasia 22:34, 15 maj 2014

O matulu trochę człowieka nie ma a tutaj tyyyyyyle do przeczytania, przywitam się, a jak nadrobię to dam znać
miłego wieczoru życzę
Margaret_ka 13:52, 16 maj 2014

Widzę, że rekompensata za brak wschodów jest konkretna. Chwali się...

Dzięki za częste odwiedziny i wszelkie rady.
makkasia 15:17, 16 maj 2014

Jestem na bieżąco!!!!
Wpadłam w zachwyt kiedy zobaczyłam warzywnik - jego rozmach i wypielęgnowane grządki wstrząsnęły mną do głębi. Cieszy mnie, że reklamacja w naszym kraju odnosi skutek i to jeszcze jaki obfity
Pochylam się nad pracowitością bo te hektary utrzymać w takiej kondycji to jest wyczyn ...przepięknie
macham
bartek_luberda 17:05, 16 maj 2014

Iglaki w donicach wstawiam do garażu na zimę Pozdrawiam Ja jestem Beata syn Bartek
Gardener27 17:17, 16 maj 2014

makkasia napisał(a)
O matulu trochę człowieka nie ma a tutaj tyyyyyyle do przeczytania, przywitam się, a jak nadrobię to dam znać
miłego wieczoru życzę

Witam serdecznie Kasiu tyle teraz się dzieje w wątkach że ciężko za wszystkim nadążyć Ja osobiście staram się być na bieżąco ale czasem tylko zdążę przejrzeć zdjęcia i w wolnej chwili coś napisać

makkasia napisał(a)
Jestem na bieżąco!!!!
Wpadłam w zachwyt kiedy zobaczyłam warzywnik - jego rozmach i wypielęgnowane grządki wstrząsnęły mną do głębi. Cieszy mnie, że reklamacja w naszym kraju odnosi skutek i to jeszcze jaki obfity
Pochylam się nad pracowitością bo te hektary utrzymać w takiej kondycji to jest wyczyn ...przepięknie
macham

Z tą reklamacją to muszę przyznać że mi się udało ale nie wiem czy wszystkich klientów tak traktują czy tylko dla mnie zrobili wyjątek Bądź co bądź jestem bardzo wdzięczny za paczkę Napisałem e-maila z podziękowaniami a sadzonki wczoraj posadziłem do doniczek

Jest tej pracy co nie miara ale póki zdrówko pozwala i zapał jest a co najważniejsze cieszy mnie to daję radę Aż się boję tego plewienia jak przestanie padać U mnie ziemia bardzo ciężka, gliniasta i żeby to napowietrzyć trzeba nie lada wyczynu Bliski kontakt z naturą przede mną
Gardener27 17:19, 16 maj 2014

Margaret_ka napisał(a)
Widzę, że rekompensata za brak wschodów jest konkretna. Chwali się...

Dzięki za częste odwiedziny i wszelkie rady.

Gosiu wizyty u Ciebie są czystą przyjemnością Jeśli tylko mogę zawsze służę pomocą Pozdrawiam
bartek_luberda 19:04, 16 maj 2014

Jeśli chodzi o iglaki to w szkółkach w zimę stoją w tych swoich doniczkach na dworze i nie marzną A te iglaki dała mi sąsiadka bo kupiła je po złotówce bo przemarzły w szkółce i facet je wyrzucał a ona je ogoliła od dołu i takie kuleczki wyszły jak pojechała po więcej i powiedziała mu co ona zrobiła to od razu nie chciał jej sprzedać
Ewa4 22:53, 16 maj 2014

Ostrozki są fajne tylko u mnie wiatr je łamie bo z każdej strony wieje może ogrodzenie to zmieni .