Też bardzo mi się podoba dlatego znowu go będę miał
Sekret tkwi w tym by nie pikować tylko sadzić w kępkach W przypadku traw to ważne bo masz wtedy dużą i ładną roślinę
Werbena jest świetna U nas raczej nie zimuje w gruncie ale zawsze sama sie wysiewa Sadzonki mam za darmo
Może dziewczyny coś zebrały to Ci podeślą a jak nie to szukaj na stojakach Legutko, dostępna w sprzedaży
Ja wczoraj kupiłem nasiona werbeny tak na wszelki wypadek Jak nigdzie Ci się nie uda ich zdobyć to Ci wyślę
Nędzne sadzonki u mnie były po 19 zł !!!! i nie wszędzie są bo to mało popularna roślina
Toż werbena jest jak chwast Na pewno Cię nie zawiedzie!
Będziesz zmieniał układ grządek w przyszłym roku czy tylko warzywa i kwiaty zmienią miejsce?
Pooglądałam pocztówkowe wspomnienia i warzywnik. Rozbudzasz ledwo uśpione chęci do nowego działania
W tym roku jeszcze nie szukałam. Nie jestem taka szybka jak Ty, myślę, że jak kasiorka wpłynie to wybiorę się na poszukiwania.Mam nadzieję, że znajdę, bo nie chciałabym wykorzystywać nadmiernie Twojej życzliwości
Widzę, ze jestes specjalista od siewu więc się Ciebie poradzę. W tym roku pierwszy raz będę siać stipę i werbenę. Czy jeżeli wysieje pod koniec stycznia będzie okej? Kiedy mam je wsadzić do gruntu? Po majowych przymrozkach czy mozna juz wczesniej?