Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie » Edycja postu

Życie w wiejskim ogrodzie

Gardener27 22:27, 23 maj 2014

Agnieszka_B napisał(a)
Długo będę czekać na te łubinowe kolory , bo one mi chyba w tym roku nie zakwitną. Chociaż rosną w dosyć dużym tempie. Może... A jak nie to będę czekać . Z tych nerw to chyba wysieję kolejną paczuszkę . jak czekać to na całe łany

Niecierpliwość to choroba która toczy większość ogrodników Ja staram się z tym walczyć ale cóż ....
Mogą Cię jeszcze zaskoczyć i późnym latem zakwitnąć Ja swoje po przekwitnięciu przycinam i powtarzają kwitnienie
Gardener27 22:42, 23 maj 2014

regli napisał(a)
Cudnie u Ciebie. A chyba najbardziej podoba mi się widok tej przestrzeni, pustki, wolności, brak ogrodzenia Tylko nie bij Ogród oczywiście też mi się podoba

Jednym słowem zadupie Wszyscy znajomi którzy do mnie przyjeżdżają też zachwycają się tą sielską przestrzenią i brakiem cywilizacji A jakie imprezy można robić Głowa mała
Nallar 22:45, 23 maj 2014

Jeśli udało Ci się stworzyć tak ładne kompozycje to ząb na pewno przestał Cię boleć. Bratki na płotku miodzio.
regli 22:52, 23 maj 2014

U mnie też zadupie, ale tylko z jednej strony i jednak nie aż takie jak u Ciebie Ale ja uwielbiam takie zadupia i śpiew ptaków rano, zamiast samochodów i rykowisko jesienią.
Gardener27 22:53, 23 maj 2014

Nallar napisał(a)
Jeśli udało Ci się stworzyć tak ładne kompozycje to ząb na pewno przestał Cię boleć. Bratki na płotku miodzio.

Wielkie dzięki Na płotek w kolejce czekają już pelargonie w skrzyniach Ząb bolał przed wizyta u dentysty a jeszcze bardziej po wizycie Sadysta
Gardener27 22:59, 23 maj 2014

regli napisał(a)
U mnie też zadupie, ale tylko z jednej strony i jednak nie aż takie jak u Ciebie Ale ja uwielbiam takie zadupia i śpiew ptaków rano, zamiast samochodów i rykowisko jesienią.

No No bo się obrażę He He He Kiedyś mieszkałem w samym centrum Krakowa ale teraz się tam nie widzę Wieś pozwala mi się realizować i jestem tu szczęśliwy
Napia 00:02, 24 maj 2014

Gardener27 napisał(a)
Warzywnik coraz bardziej przyjazny oku

Warzywnika zazdraszczam!!! Przemek, cuda i piękności w Twoim ogrodzie i ta przestrzeń kiedy Ty jesteś w stanie to ogarnąć? Pytam z nutką niedowierzania i podziwu pozdrawiam
Gardener27 00:24, 24 maj 2014

Agnieszko prawda jest taka że zacząłem po tych deszczach w poniedziałek od koszenia trawników Później przyszła kolej na plewienie które skończyłem wczoraj a jutro zaczynam znowu koszenie trawników Już przyzwyczaiłem się do tego że w sezonie pełne ręce roboty ale też jest czas na odpoczynek i cieszenie się tym wszystkim

Pozdrawiam
Mirella 01:14, 24 maj 2014

Wszystko cudne, i ta przestrzeń ech.........
iwonaal 08:01, 24 maj 2014

Przemek przepięknie.