Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwitnące skarpy

Kwitnące skarpy

pawel_snopek 16:51, 29 lis 2016

GorAna napisał(a)
Ale kolorowo, choć u mnie za oknem biało-szaro
Jak w tej bajce o 12 miesiącach
U Ciebie listopad przesiadł się najwyraźniej z majem

Aniu zawsze sobie mówiłem że jesień jakoś przetrwam a po świętach to już odliczanie do wiosny lecz w tym sezonie jest inaczej mam więcej dni bez chęci do pracy i mocno tęsknie do grzebania w ziemi słońca, kwiatów itd miło że wpadłaś
pawel_snopek 16:55, 29 lis 2016

Anda napisał(a)
Cudne te Twoje wspominki. Piękne, kolorowe rabaty. Oj, tesknie juz za latem... Bardzo ładnie wyglądają srebrzyste byliny wśród zieleni i kolorów. Piękne kompozycje.

Ewa Dziękować za słowa uznania dla moich srebrzystych bylin jak i rabat bylinowych Dość często oglądam fotki od wiosny do końca lata aby cieszyć się ciepłem jak i kolorami bijącymi od roślin Pozdrawiam i przesyłam uściski
pawel_snopek 23:01, 03 gru 2016

Nudy, nudy, nudy i wybitnie złe samopoczucie. Kupiłem sobie 3 hiacynty oby bylo juz po świętach
AsiaK_Z 12:35, 04 gru 2016

Głowa do góry
Anda 15:29, 04 gru 2016

Paweł, byle do marca
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
pawel_snopek 16:43, 04 gru 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Głowa do góry

Wiem że będzie lepiej ale teraz jest średnio ciekawie w ten sezon dałem zbyt wiele od siebie i teraz mam tego efekty:/ Szkoda że tak jest :/
pawel_snopek 16:45, 04 gru 2016

Anda napisał(a)
Paweł, byle do marca

Jak przeżyjemy święta to już będzie prawie wiosnaW styczniu zamawiam już nasiona pomidorów i zaczynam z kompozycjami hiacyntowymi
Anda 16:47, 04 gru 2016

Ja właśnie wczoraj zamówiłam nasionka jednorocznych kfiotków, a w styczniu pójdę za Twoim przykładem i zamówię jakieś koktajlowe
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
GorAna 16:59, 04 gru 2016

Pawełku, poczytaj o działaniu soli epsom......myslę, że kąpiel w niej poprawi ci nastrój
Połykaj też wit D
Pozdrawiam
pawel_snopek 17:08, 04 gru 2016

Anda napisał(a)
Ja właśnie wczoraj zamówiłam nasionka jednorocznych kfiotków, a w styczniu pójdę za Twoim przykładem i zamówię jakieś koktajlowe

O to jesteś szybsza niż większość ogrodowiczan ale może to i jest jakaś metoda wiosną będziesz miała mniej na głowie z wyborem roślin. Pomidorowe tematy i jakie by wybrać aby były dobre