Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwitnące skarpy

Kwitnące skarpy

AsiaK_Z 20:09, 04 lut 2017

pawel_snopek napisał(a)
Na stronie 223 jest bardziej widoczna

Byłam tam przeca, ale zapatrzyłam się na zające bardzo fajna
pawel_snopek 20:26, 04 lut 2017

Bez składu i ładu ale jest

Legenda:
d- dąb
w - wierzba
k - klony
b - bez czarny
brązowe koła rośliny iglaste
czarne kreski ścieżki
Rabata górna będzie oddzielona od dolnej podkładami kolejowymi mają tworzyć razem dwa stopnie.
Między wierzbą a tym trójkątem myślałem aby posadzić 3 cedry lub derenia pagodowego to jest jeszcze do przedyskutowania
AsiaK_Z 20:45, 04 lut 2017

A jaki metraż obejmuje projekt?
pawel_snopek 20:54, 04 lut 2017

To jest około 20 na 50 metrów tak na oko
sylwia_slomc... 21:06, 04 lut 2017

O fajnie zobaczyć plany Nie próbowałeś garden puzzle czy ci nie odpowiada?
pawel_snopek 21:10, 04 lut 2017

Średnio mi się w gardenie pracuje jakoś tego nie widzę tam ale ważne że mam to w głowie
Alicja169 11:13, 05 lut 2017

Witaj Pawle.Przejrzałam Twoje rozważania ogrodowe i podziwiałam metamorfozy.
Zadziwia mnie, jak młodzi mężczyźni - a mamy tu na ogrodowisku kilku - oddają się tej ogrodowej pasji i z sukcesem realizują swoje plany.
Chcę Ci tu , na Twoim wątku podziękować za podpowiedzi w sprawie poszukiwanych roślin. To bardzo miłe, że pamiętasz o tym, że ktoś poszukuje konkretnej roślinki i dajesz cynk jak ją w sieci znajdziesz.
Właśnie dziś przymierzam się do skompletowania zamówienia m.innymi na tę ciekawą odmianę bukszpanu.
Super czujny facet jesteś, dziękuję bardzo i sukcesów życzę będę Cię odwiedzać, jeśli można
pestka56 12:27, 05 lut 2017

Podoba mi się układ
Tylko mam pytanie o dęby. Są 4 na 20 metrach, czyli zakladasz średnicę koron 2,5 m. Myślę, że to za mało. Chyba, że chcesz by się ze sobą połaczyły.
pawel_snopek 16:45, 05 lut 2017

pestka56 napisał(a)
Podoba mi się układ
Tylko mam pytanie o dęby. Są 4 na 20 metrach, czyli zakladasz średnicę koron 2,5 m. Myślę, że to za mało. Chyba, że chcesz by się ze sobą połaczyły.

Mój znajomy powiedzial mi że mam je ciąć w tzw szpaler i ciąć ich boki i górę i ten pomysl mi sie podoba i to mocno
pawel_snopek 16:49, 05 lut 2017

Alicja169 napisał(a)
Witaj Pawle.Przejrzałam Twoje rozważania ogrodowe i podziwiałam metamorfozy.
Zadziwia mnie, jak młodzi mężczyźni - a mamy tu na ogrodowisku kilku - oddają się tej ogrodowej pasji i z sukcesem realizują swoje plany.
Chcę Ci tu , na Twoim wątku podziękować za podpowiedzi w sprawie poszukiwanych roślin. To bardzo miłe, że pamiętasz o tym, że ktoś poszukuje konkretnej roślinki i dajesz cynk jak ją w sieci znajdziesz.
Właśnie dziś przymierzam się do skompletowania zamówienia m.innymi na tę ciekawą odmianę bukszpanu.
Super czujny facet jesteś, dziękuję bardzo i sukcesów życzę będę Cię odwiedzać, jeśli można

Alicja lubię pomagać na tyle ile mogę a odgadywanie i wyszukiwanie ich w Internecie to jest to co tygryski kochają. Dziękuj za mile słowa akurat dzisiaj mi są one potrzebne i to bardzo jak będziesz jeszcze miala jakies pytania to pisz a ja postaram się rozwiązać problemy