Moze jutro bede przy kosciele to zrobie zblizenie tej metasekwoji.
Ty tego tyle masz, ze nie wiem o co zapytac. Czy miedzy kamieniami zdjecie z jałowcemm to macierzanka piaskowa.
Ta roślina to jest rozchodnik ostry u mnie traktowana jest jak zielsko bo rośnie wszędzie Jeżeli masz pytania to pisz a ja postaram się odpowiedzieć na nie
Witam
Dziś takich widoków mi trzeba więc nie żałuję że odwiedzam Paweł Twój wątek.
Jeszcze trochę bo sądzę że już w marcu pojawią się w naszych ogrodach pierwsze wiosenne kwiaty w donicach i na rabatach.
Co ja tu czytam ? Będziesz się budował Pogratulować Wszędzie dobrze ale na swoim najlepiej.
Troszkę a nawet więcej się zmieniać będzie u mnie począwszy od własnego ogrodu poprzez dom a może nawet inne sprawySporo czasu już minęło od kiedy byłeś w moim wątku ostatni razA co do tych pierwszych kwiatów to ja już mam ciemierniki przygotowane będą zdobiły i cieszyły oczy potem to już wiadomo co będzie sadzone moje kochane bratki Obyś teraz pozostał już z OgrodowiskiemPozdrawiam ciepło
Dzisiaj sobie pozwoliłem wyciąć kocimiętkę, jeżówkę, lilie część liliowców, werbeny i przyciąłem pigwę Zostały mi jeszcze trawy, róże i posprzątanie po nalocie kur