Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwitnące skarpy

Kwitnące skarpy

pawel_snopek 18:49, 17 lut 2017

Orlikowo

pawel_snopek 18:59, 17 lut 2017

Szałwia pod cisteną fajnie to wygląda gdy roślina przeplata swoje kwiaty między pniami drzewa lub krzewu

Ja też mam swoją ulubioną różę

Mix wszystkiego
pawel_snopek 19:11, 17 lut 2017

Ciurkadełkowo

Dzikość
sylwia_slomc... 19:39, 17 lut 2017

Uwielbiam orliki Ale dziwna jestem bo bardziej od pełnych podobają mi się te puste...może dlatego, że kwiaty większe mają

Wstawiłam u siebie dla Cię fotki mojego cedru himalajskiego
pawel_snopek 19:54, 17 lut 2017

Też lubię orliki tylko nigdzie nie mogę dostać tych wysokich
Anda 19:57, 17 lut 2017

Ależ cuda pokazujesz, orliki boskie, też uwielbiam. A Twoja śliwa jaka piękna, taka wielopniowa, ślicznie wygląda. Ile ma lat i jaka jest duża?
Twoja ulubiona róża biała bardzo ładna. Dzikość fantastyczna
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
pawel_snopek 20:05, 17 lut 2017

Anda napisał(a)
Ależ cuda pokazujesz, orliki boskie, też uwielbiam. A Twoja śliwa jaka piękna, taka wielopniowa, ślicznie wygląda. Ile ma lat i jaka jest duża?
Twoja ulubiona róża biała bardzo ładna. Dzikość fantastyczna

Śliwa ma około 5 lat przycinam ją raz w sezonie by miała ładne młode listki, ma około 180 cm wysokości Co do róży to jest Charlotte® (Austin, 1994) Dziękować za odwiedziny
Anda 20:19, 17 lut 2017

Też chcę sadzić śliwę, ale nie mam w przeznaczonym dla niej miejscu zbyt dużo miejsca, i posadzę taką na nóżce. Wielopniowa Twoja jest przepiękna. Może uda mi się kiedyś też taką wielopniową posadzić
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Warmia 20:29, 17 lut 2017

Paweł, tych miejsc chyba jeszcze nie pokazywałeś. Chyba, że ja coś przegapiłam. Bardzo udane połączenia roślin.
Jak tam projektowe wybory?
pawel_snopek 20:38, 17 lut 2017

Warmia napisał(a)
Paweł, tych miejsc chyba jeszcze nie pokazywałeś. Chyba, że ja coś przegapiłam. Bardzo udane połączenia roślin.
Jak tam projektowe wybory?

Wybierałem fotki których jeszcze nie było na Ogrodowisku
Co do wyboru to już mnie nawet gałki oczne bolą Sam już nie wiem co ja chcę Tyle już widziałem projektów Ale daje radę Dom ogród wszystko nowe i wszystko trzeba zaprojektować