Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwitnące skarpy

Kwitnące skarpy

Juzia 21:21, 12 mar 2015

Ładny zakup. Moje kolory
Gardener27 21:26, 12 mar 2015

Skrzynia ma potencjał Ja bym ją pociągnął na biało w środku posadził carexy i nowo zakupione prymulki Taka tymczasowo wiosenna kompozycja ciesząca oko
pawel_snopek 22:21, 12 mar 2015

Też tak myślę by ją pociągnąć na biało i czymś obsadzić
Ala106 08:59, 13 mar 2015

Fajna skrzyneczka, sprawiliście, że na różne takie rzeczy: skrzynki, pudełka itp. patrzę teraz "innym" okiem .
Magdalenka 09:18, 13 mar 2015

Śliczna skrzynka, skąd taką wytrzasnąłeś? Ja mam dostęp tylko do takich dużych po jabłkach, ale mi nie odpowiadają. A co będziesz robił z palet? Ja chcę taki wysoki stolik, coś w stylu konsolki.Będzie stać na tarasie. Paletę już mam, teraz tylko muszę wykombinować szlifierkę i może zacznę coś działać.

grzeguz 17:10, 13 mar 2015

Widzę że dzieje się u Ciebie już od wczesnej wiosny.

Sam odwiedzam zaprzyjaźnione centrum ogrodnicze co drugi dzień, gdyż zapowiedzieli wiosenne wyprzedaże na dniach i ostrzę sobie zęby na duże zakupy.

Rok temu nabyłem, naprawdę okazyjnie, ponad 40 głównie iglaków, które nie prezentowały się już atrakcyjnie dla klientów a odpowiednio odżywione i dopieszczone są teraz u mnie ozdobą.

pozdr
pawel_snopek 19:30, 13 mar 2015

Magdalenka napisał(a)
Śliczna skrzynka, skąd taką wytrzasnąłeś? Ja mam dostęp tylko do takich dużych po jabłkach, ale mi nie odpowiadają. A co będziesz robił z palet? Ja chcę taki wysoki stolik, coś w stylu konsolki.Będzie stać na tarasie. Paletę już mam, teraz tylko muszę wykombinować szlifierkę i może zacznę coś działać.

Miała iść do wywalenia w pracy to ją przytuliłem do siebie
Będzie malowana na biało i przecierana Posadzę w niej białe stokrotki carexy jakieś bratki a reszta wyjdzie w praniu
Palety będą obsadzane roślinkami:.) To są takie małe paletki,ale one myślę że dopiero powstaną jak będą już pelasie itp.
Teraz jestem ciągle w pracy a i sił mi brak z nowości to krokusy zaczynają przekwitać
Karol99 19:35, 13 mar 2015

Ale ta skrzynka naprawdę fajna, będzie ładnie wyglądała obsadzona roślinami.
pawel_snopek 19:41, 13 mar 2015

Karol99 napisał(a)
Ale ta skrzynka naprawdę fajna, będzie ładnie wyglądała obsadzona roślinami.

Też tak myślę Stwierdza że zaczynają mi się podobać naturalne przedmioty. Plastik jest beee a drewno fajne
Gardener27 19:41, 13 mar 2015

Melduję iż dzisiaj odbyło się u mnie sadzenie stokrotek do donic Tak Kupiłem sobie stokrotki Noc mnie zgoniła do domu więc zdjęć brak

Pozdrawiam zapracowanego kolegę