Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwitnące skarpy

Kwitnące skarpy

pawel_snopek 22:03, 20 lip 2015

pawel_snopek 22:14, 20 lip 2015

mateuszmichn 22:26, 20 lip 2015

Witaj Pawle, jak dawno mnie u ciebie nie było, nie wiem jak mogło się to stać
Ogród super, skarpy robią wrażenie, wyobrażam sobie jednak, że nie łatwo jest jeśli chodzi i upały i podlewanie. Trzymam kciuki za ogród, roślinki i oczywiście za ciebie, żebyś dał radę z podlewaniem
Pozdrawiam i zapraszam na mój wątek ciebie jak i twoich gości

PS. Tym razem napewno nie pominę twojego wątku i często będę tutaj zaglądał
pawel_snopek 22:50, 20 lip 2015

Tak się właśnie zastanawiałem gdzie Ciebie wywiało Wczoraj dość mocno popadało i jest dość wilgotno podlewanie mojego ogrodu jest dość trudne lecz staram się jak tylko mogę by ogród dał radę pięknie wyglądać .
mateuszmichn 22:59, 20 lip 2015

widać, widać, że dajesz radę. Dobrze ci idzie.
Muszę powiedzieć, że od jakiegoś czasu przychodził mi na myśl, jakiś wątek, którego dawno nie odwiedzałem. Dzisiaj zrozumiałem, że to chodzi o twój ogród.
Ach ta moja pamieć, coś mnie zawodzi
pawel_snopek 23:02, 20 lip 2015

Skleroza galopująca tak się to nazywa też ją mam
mateuszmichn 23:13, 20 lip 2015

hahha nie słyszałem o tym, jednak bardzo możliwe, że posiadam
tylko czy to nie za szybko?

Przejrzałem kilka ostatnich stron i muszę powiedzieć, że nie wiem jak to robisz ale twój ogród jest wyjątkowy. Jest po prostu jedyny w swoim rodzaju i jest przez to piękny. Powiem tak, w wielu ogrodach spotykam stałe wypróbowane połączenia roślin i fajnie to wygląda. U ciebie wygląda to zupełnie inaczej, łamiesz wszelkie konwenanse i super ci to wychodzi.
Ja zastanawiam się nad swoim ogrodem. Jeśli byś rzucił jakimś pomysłem na mój ogród, to będę wdzięczny. Chcę go stopniowo zmieniać w coś ładnego, bo na razie jest chaos
pawel_snopek 21:03, 21 lip 2015

mateuszmichn napisał(a)
hahha nie słyszałem o tym, jednak bardzo możliwe, że posiadam
tylko czy to nie za szybko?

Przejrzałem kilka ostatnich stron i muszę powiedzieć, że nie wiem jak to robisz ale twój ogród jest wyjątkowy. Jest po prostu jedyny w swoim rodzaju i jest przez to piękny. Powiem tak, w wielu ogrodach spotykam stałe wypróbowane połączenia roślin i fajnie to wygląda. U ciebie wygląda to zupełnie inaczej, łamiesz wszelkie konwenanse i super ci to wychodzi.
Ja zastanawiam się nad swoim ogrodem. Jeśli byś rzucił jakimś pomysłem na mój ogród, to będę wdzięczny. Chcę go stopniowo zmieniać w coś ładnego, bo na razie jest chaos

Dziękuję za tak wielkie słowa na temat mojego ogrodu już widziałem dzisiaj jak urósł po nich . Staram się robić troszkę inaczej lecz widać w paru miejscach typowe połączenia zaproponowane przez Danusię, ogrody Angielskie i filmiki w necie Montiego Dona "Gardeners world" jestem fanem tego programu
mateuszmichn 21:13, 21 lip 2015

pawel_snopek napisał(a)

Dziękuję za tak wielkie słowa na temat mojego ogrodu już widziałem dzisiaj jak urósł po nich . Staram się robić troszkę inaczej lecz widać w paru miejscach typowe połączenia zaproponowane przez Danusię, ogrody Angielskie i filmiki w necie Montiego Dona "Gardeners world" jestem fanem tego programu

Słowa nie wielkie lecz prawdziwe
Ja lubię program love your Garden, chyba tak się nazywa, leci na domo+. Pierwsze serię średnio mi się podobały, bo tylko małe zmiany pokazywali ale za to w tych ostatnich tworzą ogrody od początku.
Oczywiście pozdrawiam i zapraszam do siebie
07_Rene 22:55, 23 lip 2015

Pięknie u Ciebie Na razie zaznaczam i wrócę, bo na ostatnich stronach wiele zestawień roślin trafiło mój gust