Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z futrzakami i kamieniami » Edycja postu

Ogródek z futrzakami i kamieniami

Nallar 11:21, 23 paź 2015

Z gratkami przychodzę.
07_Rene 16:48, 23 paź 2015

Ale trafiłam na seteczkę Gratki

Nie wiem jak to się stoło, że wcześniej u Ciebie nie byłam, a tu takie moje klimaty

Ja zamierzam posadzić Marietheresie z MW... ale w sumie nie wiem, czy odcienie pasują

Zamówiłam też Artemis i parę innych Jutro będę sadzić
Ewik 17:05, 23 paź 2015

Rench napisał(a)
Po pierwsze Gratki na stóweczkę
Po drugie,do Nahemy dodaj bardziej wyrazistą,zobacz jak fajnie to wygląda

https://pl.pinterest.com/pin/505880970619268710/
https://pl.pinterest.com/pin/505880970618016853/

Moja jedna rosarium rośnie z biała i jest za mdło,muszę im dodać granatowy powojnik.
Rosarium moja jest jako pnąca,więc jesli jej nie dasz przy podporze,będzie się rozwalała na całą rabatę.

Myślę i myślę i chyba jednak nie dam tam rosarium,albo eden ,albo klasztorna.zobaczę jak z dostępnością. Powojniki posadziłam 3 włoskie i wszystkie kaput.zobaczę czy wyjdą na wiosnę. Pstryknelam fotkę tego miejsca ,wkleję wieczorem.będzie tam granatowa lawenda,no i ciemne zurawki są.
Ewik 17:06, 23 paź 2015

Miało być szałwia,choć lawenda też sie pląta.
Ewik 17:13, 23 paź 2015

mirkaka napisał(a)
Ja myślę że Rosarium U będziesz mogła zawsze przesadzić jak po zakwitnięciu okaże się że nie pasuje, to jej pierwszy rok będzie i nie odczuje przesadzania Często tak robię bo kolory na zdjęciach niestety często są inne i po zakwitnięciu dopiero widać co pasuje do siebie

Pnące szkoda ruszać,zawsze są potem trochę opóźnione ja z rabatowymi to zrobilam inaczej,posadziłam do donicy i potem przymierzałam red leonardo całe lato tak były bo nie mogłam ich wpasować. Teraz też chyba 2 lub 3 tak dam i jak zakwitną spróbuję dopasować
Ewik 17:20, 23 paź 2015

Juzia napisał(a)
Widzę, że doły będziemy mieć takie same A na górę będę miałą właśnie Giardinę

Mi Madżen do tego zestawu doradziła Claire Marshall.... ciekawa jestem jak to będzie wyglądało

Giardine też mam ale gdzieś indziej.O C Marshall myślałam obok MW ale.tak czy inaczej idzie do do nicy i zobaczymy gdzie na stałe zamieszka.

Masz gdzieś zdjęcie jak razem wyglądają?
Ewik 17:22, 23 paź 2015

07_Rene napisał(a)
Ale trafiłam na seteczkę Gratki

Nie wiem jak to się stoło, że wcześniej u Ciebie nie byłam, a tu takie moje klimaty

Ja zamierzam posadzić Marietheresie z MW... ale w sumie nie wiem, czy odcienie pasują

Zamówiłam też Artemis i parę innych Jutro będę sadzić

Witam i zapraszam częściej, Tereska to super róża i pasuje z większością kolorów. Z MW jak dla mnie super
Juzia 19:04, 23 paź 2015

Ewik napisał(a)

Giardine też mam ale gdzieś indziej.O C Marshall myślałam obok MW ale.tak czy inaczej idzie do do nicy i zobaczymy gdzie na stałe zamieszka.

Masz gdzieś zdjęcie jak razem wyglądają?

Dopiero zamówiłam
07_Rene 20:54, 23 paź 2015

Ewik napisał(a)

Witam i zapraszam częściej, Tereska to super róża i pasuje z większością kolorów. Z MW jak dla mnie super

Nie omieszkam wpadać częściej Muszę pobuszować trochę, bo na razie przejrzałam tylko kilkanaście stron wstecz

O Teresce się przekonałam, mimo że pierwszy rok u mnie to pięknie kwitła praktycznie cały sezon
Zagajanka 21:51, 23 paź 2015

Tereskę będę miała i ja I to dzięki Twoim slicznym zdjęciom