Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z futrzakami i kamieniami » Edycja postu

Ogródek z futrzakami i kamieniami

olga80 22:28, 23 sty 2016

Ewik napisał(a)

Wszystko ok , ale wydałam wiekszość róż , które miały malutkie listki , do zbierania to koszmar ,bonice tez przesadziłam z tego powodu, rosły w samym środku buszu i trudno było do nich dojść .
Franciszek właśnie śpi na stole

na jesień posadziłam fairy pod śliwą nigrą zobaczymy najwyżej wylecą

koty zawsze wiedzą jak się ustawić
Iwk4 06:07, 24 sty 2016

Ewuniu? Czy z Louise Odier jesteś zadowolona? Nie wiem, czy zamawiać. Ten kolor mi się pofoba.
MirellaB 06:42, 24 sty 2016

Franek na tych fotkach wygląda jak jakiś ogromny drapieżnik

Tyle róż, tyle nazw, podziwiam
olga80 07:49, 24 sty 2016

Iwk4 napisał(a)
Ewuniu? Czy z Louise Odier jesteś zadowolona? Nie wiem, czy zamawiać. Ten kolor mi się pofoba.

podpinam się pod pytanie Iwonki
Ewik 09:11, 24 sty 2016

Moja rośnie w dość trudnym miejscu razem z piżmówkami , ale świadomie ja tam posadziłam , inne delikatniejsze nie dałyby rady, kwiaty śliczne ale dosć małe, ładnie pachnie, w pierwszym roku wypuściła pędy na 2 metry , pod koniec sezonu złapała lekko mącznika ,dla mnie zdecydowanie fajniejsza niż comte który na jesienie wyemigrował . Dla mnie jest ok

olga80 09:28, 24 sty 2016

czyli na ściankę różaną jak najbardziej

Dziś wydrukowałam Twoją listę róż i włożyłam do torebki aby zawsze mieć ją przy sobie jak będę jeździła po szkółkach
Anda 09:46, 24 sty 2016

Ewuś, dlaczego wywaliłaś Comte? Czy dobrze zrozumiałam, ze Brother Cadfael tez wyrzucilaś? Dlaczego?

Lista róż imponująca No ale ja już od początku wiedziałam, ze Ty rownież jesteś chora na różyczkę
Fajnego kumpla maja Twoje pieski
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Ewik 10:27, 24 sty 2016

Anda napisał(a)
Ewuś, dlaczego wywaliłaś Comte? Czy dobrze zrozumiałam, ze Brother Cadfael tez wyrzucilaś? Dlaczego?

Lista róż imponująca No ale ja już od początku wiedziałam, ze Ty rownież jesteś chora na różyczkę
Fajnego kumpla maja Twoje pieski

Brothera trafiłam na felerną sadzonkę , niby rosła, kwitła ale od razu jak tylko wypusciła młode listki i troszkę urosły to sie zwijały , mączniak to był praktycznie cały sezon , pędy ścięłam jak odrastały to to samo , na jesieni ją wysadziłam a okazało sie, ze na korzeniach miała dziwne zgrubienia i chyba to było powodem , bo ogólnie ją chwalą .
Comte, kwiat śliczny ale albo osypał sie w jeden dzien jak ciepło, albo zmumił jak popadało , krzak drapak - nie polubiliśmy sie
Ewik 10:29, 24 sty 2016

Taki oto kawaler nas odwiedza
olga80 11:00, 24 sty 2016

Ewik napisał(a)
Taki oto kawaler nas odwiedza

fajny gość w ogrodzie,ale na moje oko to on tam wiosny wypatruje