Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z futrzakami i kamieniami » Edycja postu

Ogródek z futrzakami i kamieniami

asica 19:21, 14 paź 2015

Ewik napisał(a)
Nasze maluszki

Ojoj, szkoda, że szybko rosną .
babka 19:22, 14 paź 2015

Ewik napisał(a)
Tak ,maluchy pachną mlekiem jak otworzą oczy to zrobię nowe fotki.

To ja siadam i czekam... jakieś 3 tygodnie
iwonadm 20:13, 14 paź 2015

Szczeniaczki slicznoty, dziś byłam w szkółce mają mieć coś po 1 listopada wiec się wtedy odezwę
Anda 20:24, 14 paź 2015

Ewik napisał(a)
Nasze maluszki

Jejciu, jakie słodziutkie... Sliczności Też bym chciała

Dzięki za podanie nazwy róży. Nie pomyślałabym, że to ona

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Ewik 21:53, 14 paź 2015

Dziewczyny, dziekuje i bardzo mi miło, ze futrzane maluszki sie podobają Ja mogę patrzeć na nie godzinami , zawsze z niecierpliwością czekam jak oczka otworzą . Jeśli macie ochotę to może macie pomysły na imiona dla nich .Bedzie to miot " Summer " np Summer Romance, Summer Love , Summer Wind

Ponizej dumny tata - w domu Mufinek

Ewik 22:02, 14 paź 2015

Ewa - odnosnie balleriny - jestem bardzo zadowolona , mam ją od jesieni na rabacie z hortensjami .Wypusciła długie pędy na ok 1,2 , od dołu trochę łysa ale mi to nie przeszkadza bo pod nogami ma bobo, a za Plecami Strong i Anabelle , rosnie w słońcu , w lekkim obnizeniu terenu , za domem .Kolor dosć intensywny , latem złapała przedziorka , ale sie ogarneła i jak widać ma ochotę rosnać dalej .Na tej samej rabacie mam angele , której troche sie obawiałam, ze żarówka ale fajna jest i liscie zdrowiuteńkie .
Z pizmówek mam 2 Heavenly Pink, które również są fajne, kolor taki delikatniejszy, bardziej pastelowy, w jesiennym kwitnieniu lekko liliowo-fioletowy, w czerwcu wiecej bieli. O Alden Biesen myślałam , ale jakos jej nie mam , ona nizsza jest .
Ewik 22:12, 14 paź 2015

laurowisnia napisał(a)
Nowe maluchy rozbrajające, a z tej zamiany jesteś zadowolona?
Pączki róż jak nie było dużego mroziku mogą się rozwinąć.

Chodzi Ci o Jamesa ? W sumie to jednego mam juz , ale co tam , będą 2 Kwiatów jego niestety nie zobaczę, pąk zmarzł, jest kilka malutkich -zobaczymy .Za to Mary rose, rozwija powolutku kolejne, a te co sciełam do wazonu zapach rozniosły po domu Maryśki i baroneski sie zeszkliły , ale sie trzymają to je zostawiłam, ściełam te przekwitające, one najmocniej dostały .
lojalna_ 22:41, 14 paź 2015

Bosko fotografujesz chyba sie do Ciebie na kurs zapisze /))))
Ewik 15:24, 15 paź 2015

lojalna_ napisał(a)
Bosko fotografujesz chyba sie do Ciebie na kurs zapisze /))))

Jola ,co Ty opowiadasz,toć ja zwykły amator jestem.
Milka 15:59, 15 paź 2015

Pudrowane fotki przepiękne
A maluszki, to jakaś rasa, zostawiasz je?