Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zakochana w ogrodach

Zakochana w ogrodach

dorciabe 12:25, 10 maj 2014

Przyłączam się do pytania o drzewko
Ivvvona 13:19, 10 maj 2014

Iwonka, gratulacje na pierwszą setkę

Tulipanki dla Ciebie
Agania 19:11, 10 maj 2014

Gratulacyjki z okazji pierwszej 100 -teczki

Byłam wczoraj u Ciebie, ale się zaczytałam w tym co napisał Gardener i się nie zdążyłam wpisać..........bateria mi padła i nootbook mi się wyłączył........a od rana byłam na ogrodzie

Udane zakupy widziałam, w końcu masz swojego Camperdowniego yopii

Teraz musisz się zaopatrzyć w odpowiednie środki ochrony roślin, bo on wymaga takiej ochrony, głównie na szkodniki, ale z tym pomału

Lasek brzozowy bardzo mi się podoba, też taki mam, pomiędzy brzozami posadziłam sosny, to też moje ulubione drzewa

buziak
belonia 19:11, 10 maj 2014

A jak to jest u Was z zakupami?
Najpierw kupujecie a później myślicie gdzie wsadzicie czy też kupujecie pod kątem konkretnego i przygotowanego wcześniej miejsca?
Jag_58 19:16, 10 maj 2014

Iwonka gratki z okazji pierwszej setki,to dla Ciebie,pozdrawiam

Agania 19:18, 10 maj 2014

belonia napisał(a)
A jak to jest u Was z zakupami?
Najpierw kupujecie a później myślicie gdzie wsadzicie czy też kupujecie pod kątem konkretnego i przygotowanego wcześniej miejsca?

Dobre pytanie
Ivvvona 20:36, 10 maj 2014

Mnie lektura Ogrodowiska nauczyła planowania zakupów, dawniej kupowałam wszystko co mi sie podobało, a potem biegałam z tym po ogrodzie, bezustannie przesadzałam itd. W ten sposób usmierciłam kilka roślin. Teraz do zakupów podchodzę bardziej świadomie, mniej więcej wiem jak ma wyglądać rabata i szukam odpowiednich roślin. Nie działa to jeszcze w 100% ale jest duża poprawa.
iwonaal 07:54, 11 maj 2014

Kasiu, Dorotko to właśnie wiąz camperdowni
Agatko poproszę o listę środków ochrony.
Belonia różnie to bywa. Raczej wiem gdzie jest docelowe miejsce. W tym przypadku nie wiem.
Wszystkim dziękuję za gratulacje
bartek_luberda 11:06, 11 maj 2014

To jeszcze ja się w setce zmieszczę gratuluję i jeśli chodzi o zakupy roślin u mnie to przedtem co tydzień co kwitło na targu to moje teraz chodzę oglądam tydzień myślę i się zastanawiam gdzie wsadzę Wszystko co szczepione mi się podoba więc super zakup Zaraz jadę na kwiaty wieczorem wrzucę zdjęcia
Pola 11:14, 11 maj 2014

Gratulacje seteczki