Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zakochana w ogrodach

Zakochana w ogrodach

iwonaal 13:35, 28 lip 2014

Jak tam się przyjemnie wypoczywa z zimnym piwkiem. Kot też lubi to miejsce. Niekonwencjonalne zejście do stawu I zabawa w wodzie.
iwonaal 13:43, 28 lip 2014

Niektórzy sąsiedzi są super, wyjątki się zdarzają, wczoraj dostałam sadzonki kalafiorów (Ala nie wzięłaś) a dzisiaj O innych dobrach warzywowych nie wspomnę. Zaraz człowiekowi lepiej, że są tacy ludzie. Ja tylko kfiatki,trawy i krzaczory mogę sąsiadom ofiarować, chociaż tak mogę się odwdzięczyć.
asiach 15:04, 28 lip 2014

iwonaal napisał(a)
Asiu nie wiem co jest w nóżkach samotnego pana szmaragda.
Zrobiłam wizualizację. Nie ma w programie żurawek, wstawiłam trawki. Mi się podoba, może trochę więcej bylin, jak mówi Przemek. Cały rok nie jest pusto, z wyjątkiem katalpy. Myślałam jeszcze o tulipanach, co sądzisz? Super, dziękuję Asiu, baaardzoooo.

IWONKA, W NOGACH DAŁAM ŻURAWKI - NAZWY NIE NAPISZĘ ALE DLA KONTRASTU O ŻÓŁTYCH LIŚCIACH
A CEBULOWE JAK NAJBARDZIEJ
iwonaal 15:22, 28 lip 2014

Tak to Asiu widziałaś? Jak ja się Tobie odwdzięczę?
asiach 15:35, 28 lip 2014

Mnie się podoba
Ale ile osób tyle zdań
Wczoraj się nie rozpisywałam bo skończyłm późno.
Ja stawia na ziommozielone - zwłasza jeśli trzeba coś zasłonić.
Może komuś wydawać się, że jest przerwa - dziura pomiędzy tujami szmaragdowymi ale w tym miejscu na działce sąsiada są tuje gold. Nie ma co dublować gdy jest już tło - zieleń zapożyczona
A trzmieliony na pniu pomiędzy świerkami od tyłu a z przodu możesz dać cebulowe - jeszcze będzie miejsce I będzie kolorowo
Pozdrawiam
asiach 16:45, 28 lip 2014

iwonaal napisał(a)
Tak to Asiu widziałaś? Jak ja się Tobie odwdzięczę?

Co do wizji to tak widziałam na brudno

a później tylko przelałam na papier - bardziej czytelnie

A co do wdzięczności - ludziom trzeba pomagać może i ja kiedyś będę coś potrzebować
Przyszłam na forum - wyczytałam jak pielęgnować hortensje i kwitną
Najważniejsze, żeby Tobie rabata sprawiła radość
MIłego dnia
asiach 16:47, 28 lip 2014

iwonaal napisał(a)
Niektórzy sąsiedzi są super, wyjątki się zdarzają, wczoraj dostałam sadzonki kalafiorów (Ala nie wzięłaś) a dzisiaj O innych dobrach warzywowych nie wspomnę. Zaraz człowiekowi lepiej, że są tacy ludzie. Ja tylko kfiatki,trawy i krzaczory mogę sąsiadom ofiarować, chociaż tak mogę się odwdzięczyć.

I oto chodzi i o tym wcześniej napisałam
Tylko sory za opóźnienie ale Iwonko za dużo na mojej głowie i w rękach
16:55, 28 lip 2014
asiach napisał(a)

Co do wizji to tak widziałam na brudno

a później tylko przelałam na papier - bardziej czytelnie

A co do wdzięczności - ludziom trzeba pomagać może i ja kiedyś będę coś potrzebować
Przyszłam na forum - wyczytałam jak pielęgnować hortensje i kwitną
Najważniejsze, żeby Tobie rabata sprawiła radość
MIłego dnia

Dosyć,że Asia fajna kobitka ( no w końcu jakby nie było zakładamy "Sąsiadkowo" to jeszcze bardzo służy pomocą i robi to z wielkim sercem...
Iwonko rabata bardzo mi się podoba,u Melki też fajnie Asia wyrysowała i nie tylko u niej
Miłego dnia
Kasya 17:21, 28 lip 2014

asiach napisał(a)

IWONKA, W NOGACH DAŁAM ŻURAWKI - NAZWY NIE NAPISZĘ ALE DLA KONTRASTU O ŻÓŁTYCH LIŚCIACH
A CEBULOWE JAK NAJBARDZIEJ

jak fajnie przygotowany projekcik...
Agania 21:32, 28 lip 2014

Asia pełna serca pomaga, sezon ogórkowy i kąpieliskowy u Ciebie w pełni