Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co się stało kwiatom ...

Co się stało kwiatom ...

Katkak 09:05, 01 lip 2014

Mirella napisał(a)
Dla Agnieszki z Jurajskiego.

Mirella ależ cudo? To grill i wędzarnia w jednym? Śliczny jest . Kojarzy mi się trochę z bajką o Jasiu i Małgosi . Ale masz fajowe te kamienie z dziurami. Skąd je wzięłaś? W tych dziureczkach fajnie by rojniki rosły . No i moja Kochana - bodziszek super. Posadziłaś już u siebie? Trzymajmy kciuki teraz żeby się nam ładnie przyjęły. Pozdrawiam .
laurowisnia 12:48, 01 lip 2014

Jak tam udało się coś kupić z trawek? I czemu malinki u Ciebie nie rosną, one trochę jak chwasty.
paniprzyroda 12:56, 01 lip 2014

Byłam. Subtelności różane podziwiałam. Zastanawiam się, czy moja edenka taka sama, nie przebarwia się na biało, pozostaje w lekkim różu. Muszę poobserwować. Pozdrawiam
Mirella 18:51, 02 lip 2014

KasiaBodziszek po przesadzeniu do mojego ogrodu jest bez chęci do życia, szkoda .
Grill bajkowy powiadasz
AgatkoKupiłam w Zabierzowie Zawilca japońskiego, szukałam białego i znalazłam i Trawę Luzula Nivea, nie było wyboru.
Maliny tegoroczne może muszą się rozbujać, nie wiem.
PaniprzyrodaEden już przekwita, przycięłam, powtórzy kwitnienie i będzie znowu cieszyć oko
hanka_andrus 19:41, 02 lip 2014

Bodziszkowi trzeba uciąć liście.,korzenie nie dają rady napoić i nakarmić. Do jesieni powinien wykiełkowac z nowymi listkami.
ModraSowa 20:59, 02 lip 2014

Witaj Mirello.
Nadrobiłam zaległości, nakarmiłam duszę. Róże u Ciebie są prze-cu-do-wne
A i ja się dorobiłam bodziszka w ostatnim czasie, też takiego przydrożnego. Więc skorzystam z rady Hani, bo i mój marny.
Gorąco, szczerze pozdrawiam.
reni 21:07, 02 lip 2014

Zaległości nadrobione,pięknie jest..a gril no superaśny..pozdrawiam
Mirella 21:26, 02 lip 2014

Haniu Dziękuję, mam jeszcze kilka Bodziszków w okolicy to wykopię i zrobię tak jak piszesz.

Aniu Witaj jak mi miło że zaglądasz, za miłe słowa bardzo dziękuję szczególnie za słowo szczerze
Widziałam Twoje piękne zakupy pozdrawiam Cię bardzo cieplutko.
Miałam robótkę w ogrodzie, przycięłam tawuły, bo były rozczochrane a ja lubię jak wszystko jest równe , i robię obwódki z kostki granitowej chcę się z tym uporać jak najszybciej, i zapomnieć o tego typu pracach, i pod sosną zrobiłam porządek, przesadziłam kilka bukszpanów , to było konieczne, przycięłam róże, fotek brak bo mało czasu miałam.
Mirella 21:45, 02 lip 2014

ReniaZobacz ,Grandiflora.
wszyscy mają piękne kwitnące hortensje a u mnie takie coś, załamka totalna .

hanka_andrus 21:49, 02 lip 2014

Cierpliwości! Za 3 tygodnie, albo i szybciej będzie kwiatek jak ta lala!