Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co się stało kwiatom ...

Co się stało kwiatom ...

renatamama3 20:31, 21 sie 2015

No ,to w te same prawie miejsce nas wywiało ,ja jestem właśnie w Juracie ,prawie na jej końcu ,tuż koło willi prezydenckiej ,w ośrodku w lesie z prywatną plażą na zatokę ,jak na razie używam rowerka ,ale wodnego .pozdrawiam
Mirella 20:50, 21 sie 2015

Przemek,Karol, pomidorki z fotki to Maskotka, są pyszne bo skąpane w słońcu
Renatka,wspaniale , wypoczywaj , wodny też jest ok

Mirella 12:02, 26 sie 2015

Wczesnym rankiem z filiżanką małej czarnej w ręku pospacerowałam po ogrodzie i stwierdziłam że mój ogród wreszcie nabrał patyny , co mnie ogromnie cieszy, nie jest już taki absorbujący jak jeszcze rok temu, przyjemnie jest pobyć w nim nawet kilka chwil i popatrzeć jak rośliny które zaprosiłam do ogrodu pokazują swoją urodę .

Jeżówka która ucierpiała w czasie nawałnicy pokazuje kwiaty

Róże kwitną i mają się doskonale .

iwonadm 12:14, 26 sie 2015

mniam
ja jeszcze jestem na początku drogi
nicol21 20:37, 05 wrz 2015

Milin jest super - sąsiad ma i co roku bardzo krótko przycina a on do czasu kwitnienia bardzo dużo masy przybiera.
jak tam Twoja edenka się miewa? Co więcej słychać u Ciebie?
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Mirella 13:06, 06 wrz 2015

Iwonka, początek drogi jest fascynujący..możesz zmieniać planować i to jest super .
Kupiłam kilka dni temu śliczne maleństwo , tak się prezentuje

Ewelinka,Milin zauroczył mnie wiele lat temu jak pierwszy raz zobaczyłam go na południu Europy (u nas nie był wtedy dostępny), okazało się że uliczkę dalej od mojego miejsca zamieszkania na posesji gdzie mieszkają zakonnice rośnie sobie mój obiekt westchnień , dziabnęłam kawałek i ukorzeniłam i cieszy moje oko, ograniczam go bo to krzaczysko potrafi pokazać niezłą czuprynę.
Edenka kwitnie ponownie, niestraszne jej były upały mimo że rośnie na południowej ścianie i ma tam jak w piekarniku
a u mnie co słychać?

ostatnio słyszałam świst Świstaków i to było piękne i szum wiatru..szelest liści..szemrzące strumienie górskie.., kaskady wodospadów..nieustannie podążam tam... gdzie mogę usłyszeć Ciszę ....i swoje myśli.

ZbigniewG 22:04, 07 wrz 2015

Mirella różowe maleństwo niech się dobrze chowa a te widoki bardzo w moim klimacie, kurde może nawet kiedyś się mijaliśmy na szlakach muszę baczniej się rozglądać
Ewa777 22:24, 07 wrz 2015

Mirelko, u Ciebie piękne widoki i górskie, i ogrodowe
Masz jakieś zdjęcie Eden w całości z tego roku?
Kasya 22:29, 07 wrz 2015

Piękne fotki robisz a tak mało pokazujesz..
Pokaz jeszcze trochę obrazków z twojego slicznegoi ogrodka
Mirella 20:12, 11 wrz 2015

Zbyszek, Edytowałam widoczki bo nie na temat, ale dla konesera mam coś fajnego , jakość do niczego ale może coś widać.

EWa, poszukam Edenki w całej okazałości to wkleję, dla Ciebie dzisiejsze fotki Edenki

Kasia, pokazuję
Zawilcowo u mnie

Ten Praecox jest wczorajszy