Konrad, czyżbyś był smutny, że ode mnie nie masz wieści? Nie smutaj się nie u wszystkich jestem, to jest niemożliwością, szczególnie jak wpada się tylko na chwilę wieczorkiem, Ale już niedługo zasiądę na dłużej. Jeszcze tylko porządki ogrodowe. A Twoje kurki oglądam, i Twoje piękne byliny, róże i trawy również. Wrócę do nich w zimową zawieruchę za oknem.
Trzymaj fason, chłopie! Byłeś, jesteś i będziesz! Pozdrawiam
Kondziu ,chyba jesienne zamknięcie ? Mnie też mało ,w ogrodzie też ,chodź kocham jesień ale tą ciepłą w tym roku za zimno ,uwielbiam te kolory ,wieczorami gapie się w kominek lub czytam ,piekę pyszności dla domowników ,w ciepłe popołudnia włóczę się z psem ,M lub dzieciakami to tu ,to tam .Nie samym ogrodowiskiem człowiek żyje .Liczę ,na dalszą nowelę od Ciebie .
Konrad - naprawdę sprawdzaj ilość odsłon to się podbudujesz Ja nieraz złościłem się, że mało kto u mnie pisze, a jak wstawię zdjęcia to odsłon mam po jednym dniu czasem 5-6 tysięcy... Jak byla u mnie Danusia to po trzech dniach chyba padł u mnie rekord w ilości wejść, bo było ich prawie 10 000... Niemal oczy mi na wierzch wyszły
Też podglądam, ale rzadko u Ciebie się wpisuję, u mnie to działa tak, jeżeli po 2 moich wpisach nie ma u mnie "kogoś" więcej wpisów nie robię, bo może ten "ktoś" wcale mnie tu nie chce.
Konrad chyba nie jesteśmy na tym forum dla odsłon tylko dla ludzi, ktorzy tu sa i ogrodów?
Chyba tez powinieneś sie zdecydowac na ktorym forum chcesz byc. Przestałam Cie odwiedzać gdy przeniosłeś sie na FO, nie sposob bowiem byc wszędzie a odwiedzam te wątki,ktore sa stale aktywne
To moj punkt widzenia. A Twoj ogród przeszedł tak cudowną metamorfoze M ze jest godny by go ciagle pokazywac w róznych odsłonach. Rano, wiczorem, po popołudniu, przed, południem przez 365 dni w roku i 4 pory roku.
Nie chodzi mi o odsłony, tylko o to że jak ktoś wstawia fotki z ogrodu i traci na czas to miło przeczytać cokolwiek Jak byś mnie znała to byś wiedziała o co mi chodzi
Nie wiem po co napisałaś że mam się zdecydować gdzie mam wątek, bo to moja sprawa gdzie jestem jeszcze na forum.
Przecież sama jesteś na innym forum. Wiesz mnie i innych kompletnie nie znasz bo byś wiedziała ile z O ma wątki na innych forach i jakoś do nich tego nie piszesz, a po drugie wiedziałabyś że na FO mnie zbanowali za to że straszyłem ich prokuraturą za to co oni tam wypisują i jakie mają poglądy . Ale skąd miałaś wiedzieć prawda. Zapisuję się na inne fora przede wszystkim dla wiedzy i głupio mi jak z niej korzystam nie zostawiając nic w zamian Jestem w miarę aktywny na dwóch forach tutaj i na Oazie bo tam mam też znajomych, ale o tym wiesz bo sama tam bywasz Moje dwa wątki mają 1600 stron, 16047 postów i mi mówisz że nie jestem aktywny Ostatnio może i tak bo miałem dużo zmian w ogrodzie i nie mogłem sobie poradzić z pszczołami ale tego też nie mogłaś wiedzieć bo nie bywasz u mnie na wątku
Bardzo mi jest przykro czytając taki wpis ale w końcu coś się dzieje a nie tylko że cukrujemy sobie na wzajem.
W sezonie i teraz jesienią starałem się odpisywać na wątku a mało bywałem bo robiłem dużo zmian i zajmowałem się pszczołami więc bywałem mało w innych wątkach Postaram się poprawić