Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ja i mój ogródek, a może ogród

Ja i mój ogródek, a może ogród

Dominika11 18:37, 01 lut 2018

frezja 18:41, 01 lut 2018

Sporo masz do obrobienia. Moje juki też chyba znajdą bardziej eksponowane miejsce..wiecznie zielone
MirellaB 21:13, 01 lut 2018

Tawułki między jałowcami mogą być jak również również
inne rośliny np.rozplenice, rozchodniki.

Domi rośliny rosną u Ciebie jak na drożdżach. Dobrze im u Ciebie i gleba pewnie też im służy.

Piesio super
Dominika11 07:04, 02 lut 2018

frezja napisał(a)
Sporo masz do obrobienia. Moje juki też chyba znajdą bardziej eksponowane miejsce..wiecznie zielone
no troche tego jest, no ale kto jak nie ja
Dominika11 07:10, 02 lut 2018

MirellaB napisał(a)
Tawułki między jałowcami mogą być jak również również
inne rośliny np.rozplenice, rozchodniki.

Domi rośliny rosną u Ciebie jak na drożdżach. Dobrze im u Ciebie i gleba pewnie też im służy.

Piesio super
I tak zrobie rozplenice przesadzę z tyłu za juki i trzmielinki, a przy jałowcach wsadzę bordowe rozchodniki - chyba powinno to jakoś wyglądać

Hmmmm gleba powiadasz - najlepsza to ona nie jest klasa VI i do tego głównie glina. W tym roku mam zamiar dać ziemi trochę humusu aktiv i o nią zadbać - zobaczymy jakie będą efekty. Roślinko chyba nie jest tak najgorzej jak zauwazyłaś, więc będzie git
beata_m 07:50, 02 lut 2018

widzę, że krajobraz leciutko przyprószony śnieżkiem no i jak zwykle planów mnóstwo czyli zapowiada się kolejny pracowity sezon???
agnieszka_m 08:06, 02 lut 2018

Widać że roślinki Cię lubią

A piesio nie wykopuje??
Dominika11 09:00, 02 lut 2018

beata_m napisał(a)
widzę, że krajobraz leciutko przyprószony śnieżkiem no i jak zwykle planów mnóstwo czyli zapowiada się kolejny pracowity sezon???
planów dużo, tylko ciekawe co uda się wykonać
Dominika11 09:04, 02 lut 2018

agnieszka_m napisał(a)
Widać że roślinki Cię lubią

A piesio nie wykopuje??
mam nadzieję

a pies jak na razie jeszcze nic nie wykopał, choć z racji swoich gabarytów i nieraz nerwów i złości to złamie kilka gałązek z tujek lub krzewów, ostatnio widziałam ususzone kwiaty hortensji na ogrodzie, ale nie wiem czy to on czy te wstretne wichury
agnieszka_m 09:45, 02 lut 2018

Dominika11 napisał(a)
mam nadzieję

a pies jak na razie jeszcze nic nie wykopał, choć z racji swoich gabarytów i nieraz nerwów i złości to złamie kilka gałązek z tujek lub krzewów, ostatnio widziałam ususzone kwiaty hortensji na ogrodzie, ale nie wiem czy to on czy te wstretne wichury

Kwiaty hortensji to wichury bo u mnie to samo po całym podwórku latają a kicius za nimi