Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ja i mój ogródek, a może ogród

Ja i mój ogródek, a może ogród

Dominika11 14:54, 23 wrz 2015

dominika_ napisał(a)
Wolałabym myszy, mniej szkodliwe w ogrodzie

w ogrodzie pewnie i tak, ale w domu - wole nie mysleć na razie, może kabli nie poprzegryzają
dominika_ 15:23, 23 wrz 2015

Wysyp te magiczne różowe kuleczki
Basilikum 15:47, 23 wrz 2015

dominika_ napisał(a)
Wolałabym myszy, mniej szkodliwe w ogrodzie
ale za to w domu potrafia wyjesc np wszystkie slodycze albo pociachac welne....
Dominika11 19:42, 23 wrz 2015

dominika_ napisał(a)
Wysyp te magiczne różowe kuleczki

i wyłożę maszynki magiczne, ale jak bym weszła do domu a tam szczur w maszynce to szok
Dominika11 19:43, 23 wrz 2015

Basilikum napisał(a)
ale za to w domu potrafia wyjesc np wszystkie slodycze albo pociachac welne....

no właśnie, jak na razie to z jedzenia tam nic nie ma bardziej obawiam się, bo wszystkie kable idą po ziemi
olga80 19:44, 23 wrz 2015

ale u was gryzoniowy temat, u mnie w domu na szczęście nie ma , ale w garażu to już inna bajka wieczorem tam nie chodzę bo szczurka napotkałam a ja się ich panicznie boję.Mam kota , ale on tylko by spal na kanapie pcha się do domu gorzej jak myszy na jesień ale moje 2 pieski to są pogromcy , łapią myszki, nornice, krety , wróbla też potrafią upolować, a ostatnio i szczurka upolowały myślałam , że jakiegoś małego kota dorwały bo pisk się straszny zrobił i biegłam z odsieczą ale jak zobaczyłam z czym walczą usiekłam , o matko ale się rozpisałam
bartek_luberda 19:49, 23 wrz 2015

Masakra jest z nornicami i też na wsi się szczury pojawiły bo pies jednego złapał Przez to boję się cebulowe wsadzać
Dominika11 20:03, 23 wrz 2015

dzisiaj mi mysza w domu przed nogami przebiegła, tak niespodziewanie, ale się rozdarłam
Dominika11 20:03, 23 wrz 2015

bartek_luberda napisał(a)
Masakra jest z nornicami i też na wsi się szczury pojawiły bo pies jednego złapał Przez to boję się cebulowe wsadzać

teraz wszystko szuka lokum na zimę
Dominika11 20:04, 23 wrz 2015

olga80 napisał(a)
ale u was gryzoniowy temat, u mnie w domu na szczęście nie ma , ale w garażu to już inna bajka wieczorem tam nie chodzę bo szczurka napotkałam a ja się ich panicznie boję.Mam kota , ale on tylko by spal na kanapie pcha się do domu gorzej jak myszy na jesień ale moje 2 pieski to są pogromcy , łapią myszki, nornice, krety , wróbla też potrafią upolować, a ostatnio i szczurka upolowały myślałam , że jakiegoś małego kota dorwały bo pisk się straszny zrobił i biegłam z odsieczą ale jak zobaczyłam z czym walczą usiekłam , o matko ale się rozpisałam

pisz pisz kochana , bo coś brak tematu w moim wątku