Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ja i mój ogródek, a może ogród

Ja i mój ogródek, a może ogród

LyraBea 11:01, 08 cze 2016

Dominika11 napisał(a)
dziekuję Madziu Prace na razie wstrzymane niestety, teraz koncentrujemy sie na srodku domu coś za coś

I tak super sprawa, że zabrałaś się za ogród jednocześnie z budową domu. Mnie coś takiego nawet na myśl nie przyszło. A przecież mogłam już o tym pomyśleć, zwłaszcza, że druga działka w ogóle nie kolidowała z budową. Chociaż tuje mogłam zasadzić...Już by większe były. Tak więc szacun za rozdwojenie jaźni pomiędzy dom a ogród. Mądra Dziewczyna.
Dominika11 11:13, 08 cze 2016

LyraBea napisał(a)

I tak super sprawa, że zabrałaś się za ogród jednocześnie z budową domu. Mnie coś takiego nawet na myśl nie przyszło. A przecież mogłam już o tym pomyśleć, zwłaszcza, że druga działka w ogóle nie kolidowała z budową. Chociaż tuje mogłam zasadzić...Już by większe były. Tak więc szacun za rozdwojenie jaźni pomiędzy dom a ogród. Mądra Dziewczyna.
to u mnie własnie tak było dwie działki - jedna na dom - i jest eMa (moja będzie później po skończonych pracach), a druga rekreacyjna - i jest moja w pełni wykorzystana przynajmniej jak na razie
malgol 11:49, 08 cze 2016

Jakie dorodne trawy u Ciebie! Piekne Nie miałas strat po tej zimie? Mi nie obudziło się 7 rozplenic... I żurawki jakie dorodne... Zazdraszczam
MirellaB 11:49, 08 cze 2016

Cześć Domi
Przesyłam pozdrowienia z nad naszego pięknego Bałtyku

Poidełka bardzo mi się podobają
Kwitnące poduchy pod drzewami wyglądają bardzo efektownie. Czy te kwiatki długi cieszą oko swoim kwiatem?

Noooo kanciki pochwalam - bardzo lubię tak wykończony trawnik
Dominika11 12:28, 08 cze 2016

malgol napisał(a)
Jakie dorodne trawy u Ciebie! Piekne Nie miałas strat po tej zimie? Mi nie obudziło się 7 rozplenic... I żurawki jakie dorodne... Zazdraszczam
Gosiu dziękuję po zimie padł mi Albert i się zastanawiam co wsadzić w jego miejsce, a poza tym to wszystko przetrwało i jak widać na razie daje sobie jakoś radę i rośnie naet wrzosy mi przetrwały bez okrycia, a myslałam, że już po nich
Żurawki fakt wybujały mi w tym roku
Dominika11 12:31, 08 cze 2016

MirellaB napisał(a)
Cześć Domi
Przesyłam pozdrowienia z nad naszego pięknego Bałtyku

Poidełka bardzo mi się podobają
Kwitnące poduchy pod drzewami wyglądają bardzo efektownie. Czy te kwiatki długi cieszą oko swoim kwiatem?

Noooo kanciki pochwalam - bardzo lubię tak wykończony trawnik
jacie jak ci fajnie - zazdraszczam pozdrów Bałtyk ode mnie
ostatnio brak mi czasu i nawet nie zagladałam na inne watki i zastanawiałam się czemu ciebie nie ma, a ty się urlopujesz

Mam nadzieje, że ptaszki i inne stworki korzystają z poidełek

a jeżeli chodzi o poduchy pod drzewami to floksy - oko cieszą zanim inne kwiaty ruszą do boju - tak około miesiąca. Musze je poszczepić i powsadzać na mój a`la skalniaczek - choć nie wiem kiedy - ale wszystko jeszcze przede mną.
Sylvana 12:59, 08 cze 2016

Teraz ja wpadłam do Ciebie na fotki.
Fajnie wszystko rośnie i cudnie w słoneczku wygląda.
Moja juka w tym roku też mi niespodziankę zrobiła i pierwszy raz zakwitnie...pewnie usłyszała, że już na niej krzyżyk stawiam
Dominika11 13:05, 08 cze 2016

Sylvana napisał(a)
Teraz ja wpadłam do Ciebie na fotki.
Fajnie wszystko rośnie i cudnie w słoneczku wygląda.
Moja juka w tym roku też mi niespodziankę zrobiła i pierwszy raz zakwitnie...pewnie usłyszała, że już na niej krzyżyk stawiam
cieszę się bardzo

a wiesz, że jest tak często, ze się jak chce czegoś pozbyć to zaczyna tak pieknie kwitnąć wtedy, że aż żal
Makao_J 13:09, 08 cze 2016

Moja juka też pierwszy raz będzie kwitła a potem muszę ją przesadzić. Aż się boję żeby korzenia nie urwać.
Dominika11 13:11, 08 cze 2016

Makao_J napisał(a)
Moja juka też pierwszy raz będzie kwitła a potem muszę ją przesadzić. Aż się boję żeby korzenia nie urwać.
to już jest nas trzy