Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ja i mój ogródek, a może ogród

Ja i mój ogródek, a może ogród

12:12, 07 lis 2016
szerokie kadry nieustannie przypominają jak wielki aerał u Ciebie jest do obrobienia,trwaniczek idealny,donice piękniutkie

podobne osłonki na drzewka i ja miałam;kiedyś czytałam,że iglaczkom pni nie musimy osłaniać,bo iglaczkowe pnie nie są dla zwierzątek do podgryzania smaczne i ich sie nie tykają
pozdróweczka zostawiam
12:15, 07 lis 2016
Dominika11 napisał(a)
jestem jestem, choć faktycznie czasu brakuje mi dosłownie na wszystko

ojjjjjj prace w domu - zgadza się - sufity prawie wszystkie podwieszone, ściany wybiałkowane - także mamy biało i sterylnie - teraz robi się łazienka na górze i kupujemy powoli tapety do pokoi. Jak sie skończy łazienka - a mam nadzieje, że przez zime ją eM umęczy - to zaczniemy na pietrze kłaść panele.

Teraz czekam na montaż drzwi pokojowych - myslę, że lada dzień to nastąpi nie moge sie już doczekać jak to będzie wyglądać, mam nadzieję, że dokonałam dobrego wyboru

Największą radością zawsze dla mnie było wykańczanie domu i jego stopniowe urządzanie go
teraz powinniśmy jeszcze zrobić łazienkę na górze a potem już tylko sukcesywne odmalowywanie pokój po pokoju(już chyba ze cztery albo pięć lat mieszkamy,kurcze,nawet nie pamiętam dokładnie)

Rozumiem Twą radość,nowy dom...jak to cieszy...taki czas radosnego oczekiwania na przeprowadzkę
Dominika11 12:19, 07 lis 2016

MonikA napisał(a)
Jak ładnie zadbane Dominiko Pięknie
Dziekuję bardzo Cieszę się, że do mnie zajrzałaś zaraz lecę do Ciebie
Dominika11 12:22, 07 lis 2016

MiloslawaIwaniecPlizga napisał(a)
szerokie kadry nieustannie przypominają jak wielki aerał u Ciebie jest do obrobienia,trwaniczek idealny,donice piękniutkie

podobne osłonki na drzewka i ja miałam;kiedyś czytałam,że iglaczkom pni nie musimy osłaniać,bo iglaczkowe pnie nie są dla zwierzątek do podgryzania smaczne i ich sie nie tykają
pozdróweczka zostawiam
Dzieki Mireczko tak tak iglaczki nie smakują wiem i w zeszłym roku im osłonek nie dawałam, ale eM z rozpędu pozakładał na wszystko
Dominika11 12:23, 07 lis 2016

MiloslawaIwaniecPlizga napisał(a)

Największą radością zawsze dla mnie było wykańczanie domu i jego stopniowe urządzanie go
teraz powinniśmy jeszcze zrobić łazienkę na górze a potem już tylko sukcesywne odmalowywanie pokój po pokoju(już chyba ze cztery albo pięć lat mieszkamy,kurcze,nawet nie pamiętam dokładnie)

Rozumiem Twą radość,nowy dom...jak to cieszy...taki czas radosnego oczekiwania na przeprowadzkę
o tak, dokładnie
Agatek 18:50, 07 lis 2016

Ładnie wszystkie roślinki Ci się rozrastają
a donice bardzo fajne, ciekawe co w nich posadzisz
LyraBea 19:15, 08 lis 2016

Dominika11 napisał(a)
jestem jestem, choć faktycznie czasu brakuje mi dosłownie na wszystko

ojjjjjj prace w domu - zgadza się - sufity prawie wszystkie podwieszone, ściany wybiałkowane - także mamy biało i sterylnie - teraz robi się łazienka na górze i kupujemy powoli tapety do pokoi. Jak sie skończy łazienka - a mam nadzieje, że przez zime ją eM umęczy - to zaczniemy na pietrze kłaść panele.

Teraz czekam na montaż drzwi pokojowych - myslę, że lada dzień to nastąpi nie moge sie już doczekać jak to będzie wyglądać, mam nadzieję, że dokonałam dobrego wyboru
Mieszkam ponad dwa lata i wciąż nie dorobiliśmy się drzwi. Jak jakoś się przyzwyczailiśmy wszyscy, że nawet jakoś specjalnie nam ich nie brakuje. Ale jak się już ich doczekam to będzie pamiętna chwila Tak, że wierzę, że nie możesz się doczekać swoich.
Piękne Ci urosły miskanty. Wygląda na to, że to rasowe ML, bo nic a nic nie zmieniły koloru.
Dominika11 13:16, 09 lis 2016

Agatek napisał(a)
Ładnie wszystkie roślinki Ci się rozrastają
a donice bardzo fajne, ciekawe co w nich posadzisz
dziękuję bardzo sama jeszcze tak do końca nie wiem co będe wsadzać, przyjdzie pora będę mysleć
Dominika11 13:17, 09 lis 2016

LyraBea napisał(a)
Mieszkam ponad dwa lata i wciąż nie dorobiliśmy się drzwi. Jak jakoś się przyzwyczailiśmy wszyscy, że nawet jakoś specjalnie nam ich nie brakuje. Ale jak się już ich doczekam to będzie pamiętna chwila Tak, że wierzę, że nie możesz się doczekać swoich.
Piękne Ci urosły miskanty. Wygląda na to, że to rasowe ML, bo nic a nic nie zmieniły koloru.
o tak - drzwi to będzie u nas przełom

rasowe ML - pierwszy raz słyszę takie okreslenie
LyraBea 17:22, 09 lis 2016

Dominika11 napisał(a)
o tak - drzwi to będzie u nas przełom

rasowe ML - pierwszy raz słyszę takie okreslenie
W sensie, że na pewno ML a nie gracki czy grazielle