Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród, który ciągle zmieniam

Ogród, który ciągle zmieniam

Jag_58 11:36, 02 lip 2014

Madziarzeszow napisał(a)
Śliczności pokazujesz

Madzia cieszę się ,że i Tobie się podoba pozdrawiam serdecznie i miłego dnia
Jag_58 21:10, 02 lip 2014

róże w towarzystwie lawendy ,albo odwrotnie

surfinie myślę,że zgrany duecik kolorystyczny

asiach 00:14, 03 lip 2014

żywopłot z krzewów w części gospodarczej

c.d. z widokiem na kompostownik

Niektórzy chcieli by mieć tak piękny żywopłot w swoim ogrodzie i to nie na zapleczu
asiach 00:19, 03 lip 2014

szałwia muszkatołowa

Każde ujęcie z Twojego ogrodu jest prześliczne czy to zrobione w części użytkowej, rekreacyjnej czy gospodarczej
Ale to szczególnie przypadło mi do gustu - śliczne zestawienie i śliczne ujęcie
Pozdrawiam serdecznie i buziaczki po przebudzeniu
Gocha 02:01, 03 lip 2014

Mata na ogrodzeniu to bambusowa czy wiklinowa ? Ewentualnie jaka cena i gdzie kupowana ? Pozdrawiam
Jag_58 08:27, 03 lip 2014

Gocha napisał(a)
Mata na ogrodzeniu to bambusowa czy wiklinowa ? Ewentualnie jaka cena i gdzie kupowana ? Pozdrawiam

Gosiu ta mata jest z wikliny ,ale ona nalezy do moich sąsiadów wiem ze kupowali przez internet ,jesli chcesz zapytam ,jak cena miłego dnia
Jag_58 08:34, 03 lip 2014

asiach napisał(a)

Niektórzy chcieli by mieć tak piękny żywopłot w swoim ogrodzie i to nie na zapleczu

Asiu pomyślałam ,ze jak pokazywać to i te mnie efektowne zakątki ,ale notabene jakie potrzebne pozdrawiam cieplutko Asiu o której chodzisz spać ,ale widzę ,ze Gosia jeszcze później buziaki i miłego dnia
asiach 09:55, 03 lip 2014

Jag_58 napisał(a)

Asiu pomyślałam ,ze jak pokazywać to i te mnie efektowne zakątki ,ale notabene jakie potrzebne pozdrawiam cieplutko Asiu o której chodzisz spać ,ale widzę ,ze Gosia jeszcze później buziaki i miłego dnia

Te mnie efektowne u Ciebie są bardzo efektowne
Ze spaniem to u mnie różnie ale chyba nigdy przed 24.oo - nie żebym nie mogła spać tylko nie mogę się wyrobić samo życie.
Ale z rowerku nie zrezygnuję
Buziaki dla Wszystkich
marta_d 11:02, 03 lip 2014

Jag_58 napisał(a)
róże w towarzystwie lawendy ,albo odwrotnie

surfinie myślę,że zgrany duecik kolorystyczny

uwielbiam to połączenie a to roślinka obwódkowa to trzmielina czy taka odmiana bukszpanu ? bardzo ładnie kontrastuje kilka dni mnie nie było a tu tyyyle nowych fotek donice wejściowe baardzo ładne
Jag_58 11:09, 03 lip 2014

marta_d napisał(a)

uwielbiam to połączenie a to roślinka obwódkowa to trzmielina czy taka odmiana bukszpanu ? bardzo ładnie kontrastuje kilka dni mnie nie było a tu tyyyle nowych fotek donice wejściowe baardzo ładne

Marta ta roślina obwódkowa to ligustr aurea mnie tez nie byłokilka dni to faktycznie jest co nadrabiać ,wątki lecą jak szalone pozdrówka