Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród, który ciągle zmieniam

Ogród, który ciągle zmieniam

Katkak 12:00, 03 lip 2014

Jaguś ale boska ta tojeść bulwkowa . Nie znałam wcześniej tej roślinki . Jakie stanowiska ona preferuje? Bo jak cieniste lub półcieniste to u mnie miałaby jak w raju .
marta_d 12:46, 03 lip 2014

Jag_58 napisał(a)

Marta ta roślina obwódkowa to ligustr aurea mnie tez nie byłokilka dni to faktycznie jest co nadrabiać ,wątki lecą jak szalone pozdrówka

w życiu bym nie powiedziała, że to ligustr znam tylko ten standardowy żywopłotowy bardzo ładny jest pozdrowienia
Gocha 13:31, 03 lip 2014

Jagoda jakbyś mogła zapytać sąsiadów o tę matę to będę wdzięczna. Ja chodzę dosyć późno spac. Chociaż ostatnio za późno. Ale dopiero z reguły po 24 mam dostęp do laptopa i jako tako chodzi wtedy u mnie internet chociaż i tak żadna rewelacja. Tak to jest mieszkać poza miastem.Dopóki nie znałam ogrodowiska to chodziłam spać zdecydowanie wcześniej a teraz staram się chociaż w części prześledzić wątki a i tak nie nadążam. Pozdrawiam
Jag_58 15:36, 03 lip 2014

Katkak napisał(a)
Jaguś ale boska ta tojeść bulwkowa . Nie znałam wcześniej tej roślinki . Jakie stanowiska ona preferuje? Bo jak cieniste lub półcieniste to u mnie miałaby jak w raju .

Kasiulka ja ją mam w kilku miejscach sadziłam ja w słońcu ,ale sama sie porozsiewała i mam ja też w półcieniu tak,że myśle ze możesz ją dać do półcienia i sobie poradzi Kasiu zwracam tylko uwagę ,ze to nie jest tojeść tylko trojeść bulwiasta nazwy podobne ,ale to są zupełnie inne roślinki buziolki
bartek_luberda 17:56, 03 lip 2014

Jakieś dziury w moim ogródku ? A ja się zgodziłam na pieska ktory chodzi tylko po chodniczku itd Pozdrawiam Niby się pakuję na wyjazd
bartek_luberda 19:17, 03 lip 2014

odstresowuję się bo nie mam ciuchów i się wkurzyłam Zdjęcie widoczek śliczne surfinia przed domem również Uspokajam się nie muszę mieć 30 sukienek wystarczą 3 na trzy dni
Jag_58 19:23, 03 lip 2014

Gocha napisał(a)
Jagoda jakbyś mogła zapytać sąsiadów o tę matę to będę wdzięczna. Ja chodzę dosyć późno spac. Chociaż ostatnio za późno. Ale dopiero z reguły po 24 mam dostęp do laptopa i jako tako chodzi wtedy u mnie internet chociaż i tak żadna rewelacja. Tak to jest mieszkać poza miastem.Dopóki nie znałam ogrodowiska to chodziłam spać zdecydowanie wcześniej a teraz staram się chociaż w części prześledzić wątki a i tak nie nadążam. Pozdrawiam

Gosiu sąsiadów pytałam poprzez allegro znaleźli faceta -producenta ,który te maty robi ,to jest pod Ślesinem koło Konina
Cena jest liczona za m2 -12,50zł lub 13,0 zł nie pamiętali ,mata ma wymiar 1,8 x3,0 ,tak ,że wychodzi 67-70 zł .Oni sami tam pojechali po te maty,bo rodzice ich tam mieszkają blisko

Facet ma maty z wikliny ,z bambusa i z trzciny
Pozdrawiam serdecznie
Jag_58 19:26, 03 lip 2014

bartek_luberda napisał(a)
odstresowuję się bo nie mam ciuchów i się wkurzyłam

Beatko odwieczny problem kobiet ,a M Ci jeszcze nie powiedział ze szafa pęka w szwach na pewno coś znajdziesz a humor masz zawsze ,reszta sie nie liczy tylko zabierz aparat
bartek_luberda 19:40, 03 lip 2014

Tak na marginesie mam sklep od 9 lat z ciuchami
Jag_58 19:48, 03 lip 2014

bartek_luberda napisał(a)
Tak na marginesie mam sklep od 9 lat z ciuchami

Beatko to się uśmiałam hahaha ,to może do konkurencji