Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród, który ciągle zmieniam

Ogród, który ciągle zmieniam

lojalna_ 14:16, 27 sie 2014

A u ns pochmurnie i zimno brrrr ale jutro ma byc słonecznie buzka
Jag_58 15:18, 27 sie 2014

lojalna_ napisał(a)
A u ns pochmurnie i zimno brrrr ale jutro ma byc słonecznie buzka

Jolka czyli czekamy do jutra na słoneczko pozdrówka
AgnieszkaW 15:58, 27 sie 2014

Aż dziwne, że u tam u Was w Wielkopolsce deszczu brak, u nas tak mokro, że trawy nie kosiłam 2 tygodnie. Mam nadzieję, że jutro się uda, bo zapowiadają poprawę pogody. Pozdrawiam
Jag_58 16:54, 27 sie 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Aż dziwne, że u tam u Was w Wielkopolsce deszczu brak, u nas tak mokro, że trawy nie kosiłam 2 tygodnie. Mam nadzieję, że jutro się uda, bo zapowiadają poprawę pogody. Pozdrawiam

Agnieszka to tez róznie z tym deszczem moja mama która mieszka koło Poznania to na brak deszczu az tak bardzo nie narzeka ,nawet dzisiaj nadeszła tam chmura i ładnie popadało a u mnie słońce a mieszkamy 70 km od siebie Mój M tez trawy nie kosił 2 tyg .ale dlatego ze właściwie nie było co kosić ,dzisiaj kosił idzie chmura ,moze popada
Pozdrówka
asiach 20:04, 27 sie 2014

Jag_58 napisał(a)

Agnieszka to tez róznie z tym deszczem moja mama która mieszka koło Poznania to na brak deszczu az tak bardzo nie narzeka ,nawet dzisiaj nadeszła tam chmura i ładnie popadało a u mnie słońce a mieszkamy 70 km od siebie Mój M tez trawy nie kosił 2 tyg .ale dlatego ze właściwie nie było co kosić ,dzisiaj kosił idzie chmura ,moze popada
Pozdrówka

Ja dzisiaj też skosiłam miałam pójść najpierw na rowerek ale przyszła chmura i pomyślałam o skoszeniu tuż przed deszczem. Ja skosiłam a deszczu nie ma
Miłego wieczoru
asiach 20:05, 27 sie 2014

Jag_58 napisał(a)

Pozdrówka

Ja dzisiaj też skosiłam miałam pójść najpierw na rowerek ale przyszła chmura i pomyślałam o skoszeniu tuż przed deszczem. Ja skosiłam a deszczu nie ma
Miłego wieczoru
Jag_58 20:26, 27 sie 2014

asiach napisał(a)

Miłego wieczoru

Asieńko grunt ,ze tez pokosiłaś trawkę u nas nawet troche popadało miłego wieczoru
iwonaal 21:09, 27 sie 2014

Jagódko u nas pada, już mam dość deszczu.
Jag_58 21:45, 27 sie 2014

iwonaal napisał(a)
Jagódko u nas pada, już mam dość deszczu.

Iwonko to jawna niesprawiedliwość w końcu obie mieszkamy w Wielkopolsce a Ty masz dość deszczu a u mnie zdecydowana susza jak zrobić ,żeby to u mnie padało ????? podeślij deszczyk do mnie
pozdrówka i miłego wieczoru
Jag_58 20:53, 29 sie 2014

hortka ogrodowa

zbliżenie mało wyraźne

wanilki