Aż dziwne, że u tam u Was w Wielkopolsce deszczu brak, u nas tak mokro, że trawy nie kosiłam 2 tygodnie. Mam nadzieję, że jutro się uda, bo zapowiadają poprawę pogody. Pozdrawiam
Agnieszka to tez róznie z tym deszczem moja mama która mieszka koło Poznania to na brak deszczu az tak bardzo nie narzeka ,nawet dzisiaj nadeszła tam chmura i ładnie popadało a u mnie słońce a mieszkamy 70 km od siebie Mój M tez trawy nie kosił 2 tyg .ale dlatego ze właściwie nie było co kosić ,dzisiaj kosił idzie chmura ,moze popada
Pozdrówka
Ja dzisiaj też skosiłam miałam pójść najpierw na rowerek ale przyszła chmura i pomyślałam o skoszeniu tuż przed deszczem. Ja skosiłam a deszczu nie ma
Miłego wieczoru
Ja dzisiaj też skosiłam miałam pójść najpierw na rowerek ale przyszła chmura i pomyślałam o skoszeniu tuż przed deszczem. Ja skosiłam a deszczu nie ma
Miłego wieczoru
Iwonko to jawna niesprawiedliwość w końcu obie mieszkamy w Wielkopolsce a Ty masz dość deszczu a u mnie zdecydowana susza jak zrobić ,żeby to u mnie padało ????? podeślij deszczyk do mnie
pozdrówka i miłego wieczoru