Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród, który ciągle zmieniam

Ogród, który ciągle zmieniam

grazyna_olsz... 18:18, 25 sie 2014

Jagódko gratuluję wnusia niech zdrowo rosnie
A winogrona dorodne może być eM dumny z takich gron
Jag_58 18:38, 25 sie 2014

grazyna_olszewska napisał(a)
Jagódko gratuluję wnusia niech zdrowo rosnie
A winogrona dorodne może być eM dumny z takich gron

Grażynko bardzo dziękuje za gratulacje i zyczenia dla wnusia jesteśmy bardzo szczęśliwi a wnusio śliczny
Winogrono to duma mojego M tym bardziej ,ze winnica załozona w ubiegłym roku i pieknie zaowocowała
pozdrawiam serdecznie i całuję
Katkak 19:36, 25 sie 2014

Jagódko gratuluję serdecznie i Tobie i córci. Zresztą mnie też już możesz gratulować . Wczoraj zdrowe i szczęśliwe wróciłyśmy do domku
Katkak 19:38, 25 sie 2014

o! I gratulacje z okazji drugiej seteczki Ciut spóźnione, ale sama rozumiesz
asiach 20:01, 25 sie 2014

Katkak napisał(a)
Jagódko gratuluję serdecznie i Tobie i córci. Zresztą mnie też już możesz gratulować . Wczoraj zdrowe i szczęśliwe wróciłyśmy do domku

Gratuluję - powiększa nam się grono Panien. Jagódka jak myślisz taki maluch przyjdzie sam na imprezę czy z mamą
Jag_58 20:21, 25 sie 2014

asiach napisał(a)

Gratuluję - powiększa nam się grono Panien. Jagódka jak myślisz taki maluch przyjdzie sam na imprezę czy z mamą

Asieńko ja myślę ,ze utworzymy małe przedszkole i tam dzieciaczki będa imprezować a mamusie wiadomo gdzie co o tym myślisz ??
Jag_58 20:23, 25 sie 2014

Katkak napisał(a)

Kasieńko moje gratulacje dla Ciebie i eMusia no to ładnie trafiłam z życzeniami szczęśliwego rozwiązania ,a Ty po bardzo się cieszę i gratuluję Córeczki ,bo synusia masz w domu niech zdrowo rośnie na pociechę rodzicom buziaki x 4
asiach 20:28, 25 sie 2014

Jag_58 napisał(a)

Asieńko ja myślę ,ze utworzymy małe przedszkole i tam dzieciaczki będa imprezować a mamusie wiadomo gdzie co o tym myślisz ??

Ja nie wiem a właściwe zaczynam się martwić bo moj dziecko za duże do przedszkola a sama mama nie wiem czy może przybyć na taką imprezę a wnuka ani wnuczki nie mam jako karty przetargowej
To może pożyczę coś malutkiego? TYlko kto pożyczy - kiedyś Alutka z Rodziny zastępczej chciała bobasa od Majki pożyczyś i nic z tego nie wyszło to i mnie się nie uda
Jagódka mogę sama ?????? plissssss
Jag_58 20:39, 25 sie 2014

asiach napisał(a)

Ja nie wiem a właściwe zaczynam się martwić bo moj dziecko za duże do przedszkola a sama mama nie wiem czy może przybyć na taką imprezę a wnuka ani wnuczki nie mam jako karty przetargowej
To może pożyczę coś malutkiego? TYlko kto pożyczy - kiedyś Alutka z Rodziny zastępczej chciała bobasa od Majki pożyczyś i nic z tego nie wyszło to i mnie się nie uda
Jagódka mogę sama ?????? plissssss

Asieńko przecież wiesz ,ze impreza bez Ciebie się nie odbędzie zapraszam i żebyś mi nie odmówiła plissssssssssssssss
asiach 20:55, 25 sie 2014

Jag_58 napisał(a)

Asieńko przecież wiesz ,ze impreza bez Ciebie się nie odbędzie zapraszam i żebyś mi nie odmówiła plissssssssssssssss

uff już mi lżej mogę pędzić do kuchni
- przerabiam jabłuszka i tak z doskoku - dobrze, że tu mam murek i może stać laptop
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies