Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród, który ciągle zmieniam

Ogród, który ciągle zmieniam

Mariusz 07:15, 18 maj 2014

Bardzo ładne oczko, takie wtopione w otoczenie, kępa syberyjskiego robi wrażenie, niezawodny irys
Milej niedzieli
Madziarzeszow 07:28, 18 maj 2014

Piekny ogród , wszystko śliczne i zadbane częściej będę zaglądać pozdrawiam
iwonaal 09:54, 18 maj 2014

Pięknie u mnie jeszcze syberyjski nie kwitnie. Pozdrawiam niedzielnie.
Jag_58 11:00, 18 maj 2014

Mariusz napisał(a)
Bardzo ładne oczko, takie wtopione w otoczenie, kępa syberyjskiego robi wrażenie, niezawodny irys
Milej niedzieli

Oczko powoli wtapia się w otoczenie ,miałam kiedyś małe oczko w innym miejscu tam był już super klimacik ,ale myśle że i w tym miejscu kiedys to osiągnę ,
iryski faktycznie niezawodne i corocznie wiosną jak patrze na te kępę suchych badyli to wydaje mi sie że po nich ,a one corocznie pokazują swoje piękne oblicze ,no i po kwitnieniu maja ładne liście ,to w nich tez bardzo lubię ,pozdrawaim niedzielnie
zmieniłeś avatarek ,fajny trzeba się przyzwyczaić
Jag_58 11:02, 18 maj 2014

Madziarzeszow napisał(a)
Piekny ogród , wszystko śliczne i zadbane częściej będę zaglądać pozdrawiam

Madziu witam i jest mi bardzo miło że odwiedziłaś ,dziękuję za bardzo miłe słowa ,zapraszam do zaglądania i przybędę z rewizytą
pozdrawiam serdecznie
Jag_58 11:04, 18 maj 2014

iwonaal napisał(a)
Pięknie u mnie jeszcze syberyjski nie kwitnie. Pozdrawiam niedzielnie.

Iwonko syberyjski jeszcze w całej pełni tez nie kwitnie ,potrzebuje ciepełka i słoneczka ,mam jeszcze jedna kępę bardziej w cieniu tam też jeszcze nie kwitnie ,
odwzajemniam pozdrowienia ,miłej niedzieli
Jag_58 11:35, 18 maj 2014

Asiu to ta ścieżka ona idzie z boku ogrodu prowadzi do grilla ,potem warzywnika ,podwójnej ławki i rozwidla sie do domku ogrodnika

AgnieszkaW 11:54, 18 maj 2014

Znów się u Ciebie zachwyciłam - kocham takie duże, tajemnicze ogrody Tym razem urzekły mnie Twoje ścieżki kamienne - jak je robiłaś, na podsypce (chodzi mi o techniczne sprawy)?, nie przerastają ich chwasty? Kępy kosaćców i miskantów nad stawem cudne Miłej niedzieli
Jag_58 12:05, 18 maj 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Znów się u Ciebie zachwyciłam - kocham takie duże, tajemnicze ogrody Tym razem urzekły mnie Twoje ścieżki kamienne - jak je robiłaś, na podsypce (chodzi mi o techniczne sprawy)?, nie przerastają ich chwasty? Kępy kosaćców i miskantów nad stawem cudne Miłej niedzieli

Agnieszko ,kamienie były układane ,dobijane gumowym młotkiem w zasypce piasku i cementu ,proporcji piasku i cementu nie znam ,a M pojechał na ryby ,ale jak wróci to dopytam chwasty jak to chwasty urosną wszędzie bo im nie wiele potrzeba , tu tez rosną opryskuję 1-2 razy w sezonie roundapem
Dzięki Tobie również życzę słonecznej niedzieli
AgnieszkaW 12:17, 18 maj 2014

Dobrze Jagodo, jak przyjedzie M, to spytaj, spytaj jeszcze o grubość tej mieszanki cementowo-piaskowej (a czy deszcz tego nie wypłukuje?)