o Madzia, dziękuję za odwiedziny

u mnie wiosna daleko jak widzisz, wszędzie śnieg hehe, całe szczęście tylko na zdjęciach
Plan jest dokończyć altankę, została podłoga, która będzie trochę dłuższa.. przy okazji "naprostuję" rabatki za altanką, jedna zostanie jak jest- podwyższona, ale obrzeże będzie inne

taka duża donica powstanie

opaska żwirowa wkoło tarasu no i pod ogrodzeniem drewnianym, bo się brudzi i od dołu jest takie niedokończone
tak na szybko robiłam szkic jakby to miało wyglądać- to montaż, to jeszcze nie zdjęcie, więc proszę nie patrzeć na perspektywę
jakaś mała rabatka musi jeszcze chyba powstać, jak widać na montażu (ta przed altanką) ale dokładnego planu na nią brak

..tam jest cień/ no może półcień...altanka zasłania całe słońce (na wprost jak patrzymy to południe) dopiero późnym popołudniem pada trochę słońca bezpośrednio w to miejsce...więc chyba będę miała okrojony wybór

jeszcze, żeby to grało z moim miszmaszem
no i zastanawiamy się, czy nie pociągnąć jeszcze kawałek od ulicy tego drewnianego ogrodzenia...zawsze trochę osłoni...tylko jak sobie przypomnę ile to pracy.....heheheee
zostaje jeszcze kwestia żywopłotu, co już kiedyś poruszałam i jedna demolka

co się uda wykonać zobaczymy, ale jestem pełna zapału - chwilowo

hehe