Jestem zauroczona Rozchodnikiem, na wiosnę planuję obsadzić go całkiem sporo na nowej rabacie, właściwie starej do modernizacji... miałam tylko 1 szt do tej pory .
Rośliny przywożę zazwyczaj od Rodziców mają szkółkę koło Krakowa jak tylko jestem u nich to zawsze coś przytargam do ogrodu.Czasami kupuję też w Nisku albo koło Krzeszowa jest fajna też szkółka roślin- tanio i dobry materiał Zdjęć dodam jak się roślinki porozrastają i będzie co pokazywać. Mam trochę problem na niektórych rabatach bo jest za mokro i nic mi nie chce tam rosnąć.
Fajnie masz z Rodzicami Moje rośliny w większości pochodzą ze szkółki w Turbi, wszystko mają zdrowe i całkiem spore. U Ciebie wilgotno, u mnie za sucho, bo piasek. ALe i tak jest radość
Czy Wy też nie możecie doczekać się już wiosny i "ogrodowych rewolucji" przesadzania, rozsadzania, dosadzania... ogrodoholizm nieuleczalny chyba Pozdrawiam
Anetko, przyszłam się przywitać w twoim wątku. Masz taki śliczny ogród i tak mało zdjęć. I twój link w podpisie nie działa, ciężko dotrzeć do twojego ogrodu.
Aby uaktywnić link, myszką zacytuj ten post, skopiuj adres twojego wątku Ogródek Anety, który teraz masz na zielono wyświetlony , wejdź na swój profil i wklej do podpisu zamiast tego co masz teraz. Mam nadzieję, ze zadziała. Czekam na więcej fotek. Pozdrawiam
Iwonko bardzo Ci dziękuje za cenną radę jak wkleić link w opisie do mojego ogrodu. Jak tylko przyjdzie wiosna na pewno pojawią się nowe zdjęcia obiecuję
Witaj jak dobrze trafiłam bratnia dusza ja mieszkam za Niskiem 10 km .Ogrród masz cudowny i taki dorodny ja dopiero będę zaczynać ,czy twoi rodzicezajmują się sprzedażą wysłkową ? Jak możesz to napisz namiary na szkółkę w Krzeszowie gorąco pozdrawiam..
Anetko, daj znać wiosną, wpadnę na nowe fotki tak pięknego ogrodu. Mój ogród tworzę na bazie starych nasadzeń. Nie jest to łatwe. Ale przez te 8 miesięcy na Ogrodowisku trochę się nauczyłam i staram się przestrzegać dekalogu Danusi.
Mam sporo wątków zaznaczonych, nie wszystko nadążam czytać na bieżąco, mam nadzieję zajrzeć tu wiosną. Pozdrawiam