Wlasnie wlazlam do Ciebie zapytać czy pada, bo widzę od Waszej strony chmury i słychać jak grzmi Wygląda jakby szło w nasza stronę.. Trzymam kciukasy!!!
Ha, ha W znajdywaniu jestem dobra, w zapamiętywaniu - gorzej. Starość mnie dopada
Znalazłam Znalazłam
Dzięki Gosiu za info o liatrze. Fajnie, że odętka się rozsiewa. Na razie sobie rosła i nie wiedziałam, jak ją zagospodarować Razem z nią przyplątało się jeszcze coś takiego, co ma szyszki z nasionkami
Biała liatra chyba mi nie wzeszłą. Był taki moment, że wysiewałam nasionka i nic nie wzeszło. Nie udały mi się też kosmosy te zwykłe - za szybko wysiałam, zamiast do gruntu i potem był kłopot. Za dużo miałam do pilnowania nasionek w tym roku.
Perovska rozmnaża się podobnie, jak lawenda i hortensje, z uciętych wiosną patyczków.
Ewa Bacowa rozmnażała ją, zapytam się, czy patyczki wtykała wiosną do ziemi, czy jesienią. Pokazywała mi swoją rozmnożoną i ma już zawiązki kwiatków.
U nas kupiłam tą wysoką "blue spire". Jest też niska little.
Iwonko nadrabiałam zaległości Inspirasja z ciurkadłem miodzio Ogólnie to Twój ogród pięknieje niesamowicie Cudne nasadzenia i takie przemyślane robisz Pozdrawiam