Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci czyli ciociogród :)

Ogród cioci czyli ciociogród :)

JulkAd 21:42, 25 lip 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Dzięki w imieniu Krzysia Twój przeca tyż Życz Mu i od nas wszystkiego co najlepsze
Wiesz że ja też doszłam do wniosku że przesadzę to i owo

Dzięki w imieniu Krzysia....

Ja już dzisiaj walczyłam ciut i gdyby mi nie było szkoda mojego jałowca, który całkiem nieźle udaje kulkę to bym go wyciepała z kamieni, ale doszłam do wniosku, że zrobi tło dla jeżówek i trawy...tylko jakie podłoże wtedy dać?...u mnie ciężka ziemia raczej, dość gliniasta, a jeżówki chyba nie lubią takiej wilgoci
elzbieta_g 21:46, 25 lip 2014

czyżby ciasto dla M, mój też świętuje ale smakołyki u nas będą na weekend
pozdrawiam
same Krzyśki
malgorzata_s... 21:51, 25 lip 2014

elzbieta_g napisał(a)
czyżby ciasto dla M, mój też świętuje ale smakołyki u nas będą na weekend
pozdrawiam
same Krzyśki

Elu bo to najfajniejsze facety Krzysie mężowie na O chyba w przewadze U mnie jutro goście
malgorzata_s... 21:54, 25 lip 2014

JulkAd napisał(a)

Ja już dzisiaj walczyłam ciut i gdyby mi nie było szkoda mojego jałowca, który całkiem nieźle udaje kulkę to bym go wyciepała z kamieni, ale doszłam do wniosku, że zrobi tło dla jeżówek i trawy...tylko jakie podłoże wtedy dać?...u mnie ciężka ziemia raczej, dość gliniasta, a jeżówki chyba nie lubią takiej wilgoci

Julitko chyba razem będziemy się uczyć o tych jeżówkach
yolka 23:48, 25 lip 2014

Miłych wolnych dni. Pozdrawiam
Madzenka 00:13, 26 lip 2014

O Ty tak pędzisz na popsutym necie, czy juz cI oddali ?
Gabrysia_ 00:18, 26 lip 2014

JulkAd napisał(a)

Julcia...ja też sie uczę dopiero jeżówek,przeca niedawno dopiero nabyłam,ale z moich krótkich obserwacji wynika,że chyba lubią wodę,jak zapomniałam raz podlać to rano mało zawału nie dostałam,całe oklapnięte były,więc ruszyłam szybko podlać i sie podniosły
JulkAd 07:57, 26 lip 2014

Gabrysia_ napisał(a)

Julcia...ja też sie uczę dopiero jeżówek,przeca niedawno dopiero nabyłam,ale z moich krótkich obserwacji wynika,że chyba lubią wodę,jak zapomniałam raz podlać to rano mało zawału nie dostałam,całe oklapnięte były,więc ruszyłam szybko podlać i sie podniosły

Dzięki Gabrysiu, to nie będzie tak źle, bo u mnie pod kamieniami w tym miejscu wilgotno...ale doczytałam, że zimą z kolei jak za wilgotno to nie tyle wymarzać, co podgniwać potrafią...ale jak one takie wytrzymałe (jak piszesz) to koniecznie trzeba spróbować
iwonaal 10:20, 26 lip 2014

Życzenia dla Mężusia
asiach 23:47, 26 lip 2014

Wpadam, Gosiu jak ty znajdujesz czas na to wszystko praca, ogród, forum (tyle postów) i jeszcze rodzina alebo rodzina , praca, ogród i forum....
Miłego weekendu
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies