Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci czyli ciociogród :)

Ogród cioci czyli ciociogród :)

Kapibara 21:28, 24 lip 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

A co to to takie coś na prawo, przy stoliku? Ja ślepa chyba jestem ale jak zegar wygląda, a to chyba..... maszyna do szycia?????
malgorzata_s... 21:29, 24 lip 2014

Kapibara napisał(a)

A co to to takie coś na prawo, przy stoliku? Ja ślepa chyba jestem ale jak zegar wygląda, a to chyba..... maszyna do szycia?????

Tak to stolik z maszyny Poszukam zaraz jakiegoś zbliżenia
Niestety floty na laptopie a tam Neta niet Jutro dam
iwonaal 21:54, 24 lip 2014

Gosiu ten zakątek uwielbiam.
malgorzata_s... 22:05, 24 lip 2014

iwonaal napisał(a)
Gosiu ten zakątek uwielbiam.

Dzięki
Agania 22:20, 24 lip 2014

Gosiaczku, ja to u Ciebie trawniczek bym skubała, taki piękny i soczysty, ja tylko z chwastami, pajęczynami i nasionami z brzóz walczę, od poniedziałku, jak taki wiatr się zerwał sieją mi się brzozy na potęgę, lecą nasiona z drzew, odkurzam nie tylko taras, ganek, ale też cały dom, bo wszystko w nasionach, cud, że nie zrobiło mi się tak przed Waszym przyjazdem, bo bym uciekła gdzieś w pole, ech to życie, to nie takie jak w Madrycie

Gdzie ty znalazłaś ten karmniczek, wpatruję się w niego codziennie, cudny jest

buziak
malgorzata_s... 22:25, 24 lip 2014

Agania napisał(a)
Gosiaczku, ja to u Ciebie trawniczek bym skubała, taki piękny i soczysty, ja tylko z chwastami, pajęczynami i nasionami z brzóz walczę, od poniedziałku, jak taki wiatr się zerwał sieją mi się brzozy na potęgę, lecą nasiona z drzew, odkurzam nie tylko taras, ganek, ale też cały dom, bo wszystko w nasionach, cud, że nie zrobiło mi się tak przed Waszym przyjazdem, bo bym uciekła gdzieś w pole, ech to życie, to takie jak w Madrycie

Gdzie ty znalazłaś ten karmniczek, wpatruję się w niego codziennie, cudny jest

buziak

Agatko słonko moje , pomogłybyśmy ci te nasionka zbierać najwyżej Przecież każdy kto ma ogród wie jak pogoda może nabroić Karmniczek u mnie w ulubionej kwiaciarni zamówiłam. Czarny miał być coby do kutych elementów Ci pasował i pani Krysia przywiozła
Agania 22:39, 24 lip 2014

Piękny czarny z popielatym jest super zestaw, odkryłam taką kwiaciarnię w niepołomicach, jakie tam mają donice, już przebieram nogami, ale eM powiedział, że już nić w tym roku nie kupię.....coś wykombinuje w końcu urlop to go oczaruję....i po donice się wybierzemy

buziak i dobrej nocki, deszczyk mam, basta z nasionami
malgorzata_s... 22:42, 24 lip 2014

Agania napisał(a)
Piękny czarny z popielatym jest super zestaw, odkryłam taką kwiaciarnię w niepołomicach, jakie tam mają donice, już przebieram nogami, ale eM powiedział, że już nić w tym roku nie kupię.....coś wykombinuje w końcu urlop to go oczaruję....i po donice się wybierzemy

buziak i dobrej nocki, deszczyk mam, basta z nasionami

Pewno że oczarujesz Jeden wieczór i donice twoje Fotki zrób w tej kwiaciarni
Kasik 22:51, 24 lip 2014

Całuski Gosieńko zostawiam. Pelaśki podziwiam i ogródeczek kolorowy. U Ciebie zawsze jak w pudełeczku- wszystko na swoim miejscu.

Cmokam.
Luki 22:51, 24 lip 2014

Gosiu czytam, że jezówki musisz mieć koniecznie do Bylinowego R... musisz się wybrać