Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci czyli ciociogród :)

Ogród cioci czyli ciociogród :)

malgorzata_s... 14:56, 08 sie 2014

Milka napisał(a)

No jak tu nie wpadać
Gosiu i ja gratki składam ale nadal w głowie mi te twoje floksy, wyjątkowe som

Irenko one nie były takie wysokie w poprzednim sezonie. Na wiosnę dostaniesz sadzonkę
malgorzata_s... 14:57, 08 sie 2014

Kindzia napisał(a)
Ja szampanowa, to się częstuję, jak jeszcze nie wydoili...

Gosia, kwiatuch się należy

Kasiu mam jeszcze ze 2 butelki to otworzę
malgorzata_s... 15:00, 08 sie 2014

MagdalenaK8 napisał(a)
Oglądnęłam wszystko, czy ty pieszczoty stosujesz w ogró deczku ? Albo lepiej na ogródeczku? Ech co za pytanie...ja nie dobra.
To może następne, zostało trochę szampana? Wielkie gratki na 200 setunię.
Pozdrawiam

Madziu pieszczoty w ogródeczku to u mnie byłaby perwersja bo sąsiedzi wkoło z okien widzą
Natomiast i owszem ogród staram się dopieszczać
Szampana pij bo wystarczy
lojalna_ 15:08, 08 sie 2014

Zdjecia w makro koniecznie cwicz na manualu. Wszystko przerzucasz na M tylko jedna wajha na Makro i obiektyw ustaw w jedej pozycji w miare blisko natomist jedna okragła ruszająca sie obręcz dostroi Ci ostrosc i cuda wychodza

malgorzata_s... 15:14, 08 sie 2014

lojalna_ napisał(a)
Zdjecia w makro koniecznie cwicz na manualu. Wszystko przerzucasz na M tylko jedna wajha na Makro i obiektyw ustaw w jedej pozycji w miare blisko natomist jedna okragła ruszająca sie obręcz dostroi Ci ostrosc i cuda wychodza

Już tak robiłam tylko myślałam na początku że samo się dostroi Już znalazłam jak się ostrość ustawia znaczy się tę obręcz Dzięki Holu
elzbieta_g 18:27, 08 sie 2014

Gosiu fotki nowym sprzęcikiem i makro cudne
przyznaje się bez bicia , że piękne pismo obrazkowe przeleciałam i co drugi , trzeci post ...bo wiesz , że twój wątek to jak błyskawica i ciężko nadrobić po dłuższej labie
buziaki
Lukasz2013 21:05, 08 sie 2014

Gosiu. Dziękujemy za super towarzystwo. Jesteś super zajefajna babka dokładnie tak jak myślałem. Zapraszam częściej w odwiedziny. Może wybierzemy się na jakieś wspólne zakupy szkółkowe następnym razem. Pozdrawiam Ciebie i męża. Pa
kitek81 22:55, 08 sie 2014

Kochana, lecisz z nowym wątkiem jak szalona, dopiero, co nowy wątek założyłaś, a tu już ponad 200 stron! lada moment moją ilość stron dogonisz i jeszcze szybciej prześcigniesz na 200 kwiatuszek

i łyka szampana wzięłam, żeby dla innych gości wystarczyło
widok z okna masz przecudny z resztą jak cały ogród
pozdrawiam weekendowo
malgorzata_s... 23:04, 08 sie 2014

elzbieta_g napisał(a)
Gosiu fotki nowym sprzęcikiem i makro cudne
przyznaje się bez bicia , że piękne pismo obrazkowe przeleciałam i co drugi , trzeci post ...bo wiesz , że twój wątek to jak błyskawica i ciężko nadrobić po dłuższej labie
buziaki

Elu nadrabiać nie trzeba A gdzie Ty zniknęłaś
malgorzata_s... 23:09, 08 sie 2014

Lukasz2013 napisał(a)
Gosiu. Dziękujemy za super towarzystwo. Jesteś super zajefajna babka dokładnie tak jak myślałem. Zapraszam częściej w odwiedziny. Może wybierzemy się na jakieś wspólne zakupy szkółkowe następnym razem. Pozdrawiam Ciebie i męża. Pa

Łukasz dzięki Wy też jesteście fantastyczniDzięki za przemiłe popołudnie