Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci czyli ciociogród :)

Ogród cioci czyli ciociogród :)

malgorzata_s... 10:40, 21 paź 2014

gierczusia napisał(a)
Ja pinkolę ... Ale różnica .. Wypiękniało ,ott co .. Uwielbiam zdjęcia typu : przed i po

Buziole Gosiu

No ja też w szoku jestem
malgorzata_s... 10:40, 21 paź 2014

yolka napisał(a)
38, kiedy!!!
Ale nadrobiłam, wprawdzie tylko obrazkowo, metamorfozy znakomite, a jak kolorowo jeszcze u ciebie. Pozdrawiam

Jolu kolorowo jeszcze jest ale mroziku nie było
malgorzata_s... 10:41, 21 paź 2014

bdan napisał(a)
Gośka super przemiana rabatki. Gratuluję

Danuś u ciebie to dopiero sie dzieje
malgorzata_s... 10:42, 21 paź 2014

Gocha napisał(a)
Gosiu ale piękne te zmiany u Ciebie. Jak bardzo widoczny jest wpływ ogrodowiska- chwała Danusi za to. A dla Ciebie gratulacje za tak dobrze wykonaną pracę. I talentu zazdraszczam. Buziaki

Gocha jaki talent?? Zgapione na O większość
Lukasz2013 11:10, 21 paź 2014

Gosia super ta metamorfoza. Miałem Ci właśnie powiedzieć, że ta rabatka to moja ulubiona Pozdrawiam
Kasya 11:15, 21 paź 2014

ale fajne te metamorfozy lubie takie ogladac

tylko gdzie magnolia zginela ?
malgorzata_s... 11:16, 21 paź 2014

Lukasz2013 napisał(a)
Gosia super ta metamorfoza. Miałem Ci właśnie powiedzieć, że ta rabatka to moja ulubiona Pozdrawiam

Moja też
malgorzata_s... 11:16, 21 paź 2014

Kasya napisał(a)
ale fajne te metamorfozy lubie takie ogladac

tylko gdzie magnolia zginela ?

Magnolia przy tarasie teraz rośnie
Gocha 11:24, 21 paź 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Gocha jaki talent?? Zgapione na O większość

Gosiu ja się bardzo cieszę , że odkryłam ogrodowisko bo wszelkie zmiany poczynione w moim ogrodzie za sprawą ogrodowiska bardzo mi sie podobają. Mam zdecydowanie mniej pracy w rabatkach dzięki przemyślanym nasadzeniom. Niektóre osoby mówią , że teraz to wszystkie ogrody staja się podobne do siebie z formy i z nasadzeń ale mi to zupełnie nie przeszkadza. Ja patrzę codziennie tylko na swój ogród a nie na cudze. A jeżeli jest ład i porządek w ogrodzie i stale jakieś zmieniające się kolory to chyba dobrze. Także róbmy swoje i cieszmy sie swoimi ogrodami oby jak najdłużej. I życzmy sobie dużo zdrówka i sił, żeby móc te ogrody upiększać. Aha i jeszcze raz dzięki dla Danusi. Małgoś sorry , że się tak rozpisałam. Ale takie miałam przemyślenia patrząć na Twój cudny ogród i to nic , że ogrodowiskowy ale cudny i już. Buziaki
malgorzata_s... 11:39, 21 paź 2014

Gocha napisał(a)

Gosiu ja się bardzo cieszę , że odkryłam ogrodowisko bo wszelkie zmiany poczynione w moim ogrodzie za sprawą ogrodowiska bardzo mi sie podobają. Mam zdecydowanie mniej pracy w rabatkach dzięki przemyślanym nasadzeniom. Niektóre osoby mówią , że teraz to wszystkie ogrody staja się podobne do siebie z formy i z nasadzeń ale mi to zupełnie nie przeszkadza. Ja patrzę codziennie tylko na swój ogród a nie na cudze. A jeżeli jest ład i porządek w ogrodzie i stale jakieś zmieniające się kolory to chyba dobrze. Także róbmy swoje i cieszmy sie swoimi ogrodami oby jak najdłużej. I życzmy sobie dużo zdrówka i sił, żeby móc te ogrody upiększać. Aha i jeszcze raz dzięki dla Danusi. Małgoś sorry , że się tak rozpisałam. Ale takie miałam przemyślenia patrząć na Twój cudny ogród i to nic , że ogrodowiskowy ale cudny i już. Buziaki

Gosiu wcale nie są jednakowe te nasze ogrody Ja już w wielu byłam i każdy inny, niepowtarzalny i piękny. Owszem rośliny mamy podobne ale tylko częściowoWybieramy to co najlepsze i najmniej kłopotliwe a o to właśnie chodzi