Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci czyli ciociogród :)

Ogród cioci czyli ciociogród :)

Milka 14:54, 21 paź 2014

Gocha napisał(a)

Ja napisałam tylko, że słyszałam takie opinie innych osób i je szanuję- każdy ma prawo do własnego zdania. A ja się z tym nie zgadzam i uważam , że wykorzystując i sadząc nawet te same rośliny każdy stworzy inny własny ogród, indwidualny. Zresztą najważniejsze , żeby ogród podobał się przede wszystkim jego właścicielowi i żeby mieć frajdę z pracy w nim - ogród ma nas cieszyć. Pozdrawiam

Tak zrozumiałam mam nadzieję, ze wszyscy czytają ze zrozumieniem pozdrawiam i cieszmy się i bierzmy za wzorce, to, co najlepsze
malgorzata_s... 14:54, 21 paź 2014

Milka napisał(a)

Zgadza się zaliczyłaś mnóstwo ogrodów

No i nie znalazłam podobnych
malgorzata_s... 15:02, 21 paź 2014

Gocha napisał(a)

Ja napisałam tylko, że słyszałam takie opinie innych osób i je szanuję- każdy ma prawo do własnego zdania. A ja się z tym nie zgadzam i uważam , że wykorzystując i sadząc nawet te same rośliny każdy stworzy inny własny ogród, indwidualny. Zresztą najważniejsze , żeby ogród podobał się przede wszystkim jego właścicielowi i żeby mieć frajdę z pracy w nim - ogród ma nas cieszyć. Pozdrawiam

Gosiu pewno że tak Też Cię zrozumiałam Wiesz to jest tak, kwitną tulipany to wszyscy je pokazują Kwitną hortki to też wszędzie na wątkach Ktoś kto sporadycznie wchodzi na wątki może takie wrażenie mieć i to nic złego Po to tu się spotykamy aby troszkę podpatrzyć A frajdę to tu chyba wszyscy mamy No i zarazy różne fajne Buziak
malgorzata_s... 15:05, 21 paź 2014

Milka napisał(a)

Tak zrozumiałam mam nadzieję, ze wszyscy czytają ze zrozumieniem pozdrawiam i cieszmy się i bierzmy za wzorce, to, co najlepsze

Irenko czasem miałabym ochotę zrobić kopiuj - wklej Ale co by to za radocha była bez ubłoconych butów, wycieczki po szkółkach i radosnego zmęczenia
Milka 15:06, 21 paź 2014

No ja myślę moi bliscy na okrągło jaja sobie ze mnie robią, jak widzą mnie w ogrodzie, wyglądam, że!!
malgorzata_s... 15:24, 21 paź 2014

Milka napisał(a)
No ja myślę moi bliscy na okrągło jaja sobie ze mnie robią, jak widzą mnie w ogrodzie, wyglądam, że!!

Irenko chyba podobnie wtedy wyglądamy
Purpura na twarzy z kropelkami na czole, makijaż rozmazany jak któraś zmyć zapomniała
Włosy jak po bójce lub uderzeniu pioruna z domieszką liści i igliwia Czarny frencz ogrodniczy i błotko tu i uwdzie
Ja kiedyś tak nieświadoma przywitałam listonosza Mina bezcenna Dobrze że nie zawołał nie rzucają klątwy czarownico
Gocha 15:31, 21 paź 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Irenko czasem miałabym ochotę zrobić kopiuj - wklej Ale co by to za radocha była bez ubłoconych butów, wycieczki po szkółkach i radosnego zmęczenia

Mnie najbardziej rajcuje łążenie po szkółkach i sklepach ogrodniczych- ale na tę chorobę to cierpi chyba dużo osób.Zresztą to taka przyjemna choróbka.
malgorzata_s... 15:34, 21 paź 2014

Gocha napisał(a)

Mnie najbardziej rajcuje łążenie po szkółkach i sklepach ogrodniczych- ale na tę chorobę to cierpi chyba dużo osób.Zresztą to taka przyjemna choróbka.

Jak gdziekolwiek jedziemy rozglądam się i drę jak opętana stój na widok szkółek M mówi że to już uzależnienie
Milka 15:37, 21 paź 2014

Irenko chyba podobnie wtedy wyglądamy
Purpura na twarzy z kropelkami na czole, makijaż rozmazany jak któraś zmyć zapomniała
Włosy jak po bójce lub uderzeniu pioruna z domieszką liści i igliwia Czarny frencz ogrodniczy i błotko tu i uwdzie
Ja kiedyś tak nieświadoma przywitałam listonosza Mina bezcenna Dobrze że nie zawołał nie rzucają klątwy czarownico

Normalnie opis mnie!!!
a ja już rzekłąm, nie wiele kupuję nie mam gdzie sadzić;(
Gocha 15:40, 21 paź 2014

Jak gdziekolwiek jedziemy rozglądam się i drę jak opętana stój na widok szkółek M mówi że to już uzależnienie

Mój M. za to nie zauważa wcale jak ja mówię , że trzeba stanąć bo jakaś szkółka czy sklep. Oczywiście po jakimś kilometrze pyta sie czy przypadkiem chciałam się tam zatrzymać. I w ten sposób omijamy skrzętnie większość szkółek. Ja znalazłam na to sposób jeżeli chodzi o okoliczne szkółki- po prostu sama wsiadam do samochdu i jadę. I wtedy nikt mi nie gada nad uchem i nie popędza, a ja się oddaję manii zakupowej lub poglądowej.