Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci czyli ciociogród :)

Ogród cioci czyli ciociogród :)

AgnieszkaW 19:44, 11 lis 2014

Ale superowe foty Gosiu, kilka razy pisałas już o drugiej działce, masz więcej tych swoich włości? Dlaczego ich nie pokażesz?
Katkak 19:56, 11 lis 2014

Gosiaczek jak ja uwielbiam palić ogniska . Grill to nie to samo niestety, nie ten klimat. Ale gdzie gitara? . Ach i ziemniaczki pieczone w popiele, mmm. Wprawdzie człowiek się wkurzał jak już prawie dobra kiełbaska wpadała w ogień, ale jednak ognisko to jest to, ma swój urok i już . A co będzie na tej działce Gosiaczku? Co planujecie? U mnie jeden klon też już łysy, ale drugi jeszcze szaleje. A tą azalię masz przepiękną, jakoś wcześniej mi umknęła. Ile ona ma lat? A mnie dziś odwiedziła wiewióra, tym razem nie ruda . Buziaki Gosiaczku
Madzenka 19:58, 11 lis 2014

Widzę że bardzo orzyjemnie weekend spędziłaś.
Pieknie napisane - ogród to nigdy nie skończone dzielo
yolka 20:00, 11 lis 2014

Wspaniały wieczór, aż niemożliwe, że to listopad. U mnie też w te dni było ciepło lecz niestety mglisto, zapowiedż ciepłej zimy bardzo mnie ucieszyła. Miłego tygodnia
Ewa777 20:28, 11 lis 2014

Mi brakuje takich temperatur i słońca. U nas tylko 12'C i mgliście. W tej chwili 10'C. Niby też ciepło jak na listopad, ale to jednak nie to samo co u Ciebie. Ognisko fajna rzecz U mnie za mały ogródek i do tego w mieście.
Kasik 21:00, 11 lis 2014

Takie klimaty u Ciebie, że aż zazdrość bierze. U nas zaciągnięte niebo, mgły wieczorem przeokrutne, dobrze, że temperatura wysoka, to można na powietrzu spędzić czas.
Jeszcze tyle pracy przed nami- na odpoczynek czasu pozostaje niewiele.

Buziaki przesyłamy.
malgorzata_s... 21:24, 11 lis 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Ale superowe foty Gosiu, kilka razy pisałas już o drugiej działce, masz więcej tych swoich włości? Dlaczego ich nie pokażesz?

Agnieszki tam niewiele jest do pokazywania Chciałam tam warzywniak ale po pierwsze oracz nie przyjechał i nie zaorał. Po drugie to sarny tam się pasą więc pewnie wszystko by wtryniły. Kompost się tam robi i ognisko tam palimy
malgorzata_s... 21:28, 11 lis 2014

Katkak napisał(a)
Gosiaczek jak ja uwielbiam palić ogniska . Grill to nie to samo niestety, nie ten klimat. Ale gdzie gitara? . Ach i ziemniaczki pieczone w popiele, mmm. Wprawdzie człowiek się wkurzał jak już prawie dobra kiełbaska wpadała w ogień, ale jednak ognisko to jest to, ma swój urok i już . A co będzie na tej działce Gosiaczku? Co planujecie? U mnie jeden klon też już łysy, ale drugi jeszcze szaleje. A tą azalię masz przepiękną, jakoś wcześniej mi umknęła. Ile ona ma lat? A mnie dziś odwiedziła wiewióra, tym razem nie ruda . Buziaki Gosiaczku

Kasku ognisko to inny zapach i inny klimat Działka sobie jest dla kompostu, ogniska i może dla któregoś z dzieci Azalia ma z trzydzieści lat A drzewa u mnie wszystkie łyse
malgorzata_s... 21:28, 11 lis 2014

Marzena2007 napisał(a)
Widzę że bardzo orzyjemnie weekend spędziłaś.
Pieknie napisane - ogród to nigdy nie skończone dzielo

Bardzo przyjemnie
malgorzata_s... 21:30, 11 lis 2014

yolka napisał(a)
Wspaniały wieczór, aż niemożliwe, że to listopad. U mnie też w te dni było ciepło lecz niestety mglisto, zapowiedż ciepłej zimy bardzo mnie ucieszyła. Miłego tygodnia

Ja też uwierzyć nie mogę że tak ciepło Mgły u mnie tylko wcześnie rano Tobie też miłego tygodnia