Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci czyli ciociogród :)

Ogród cioci czyli ciociogród :)

malgorzata_s... 21:32, 11 lis 2014

Ewa777 napisał(a)
Mi brakuje takich temperatur i słońca. U nas tylko 12'C i mgliście. W tej chwili 10'C. Niby też ciepło jak na listopad, ale to jednak nie to samo co u Ciebie. Ognisko fajna rzecz U mnie za mały ogródek i do tego w mieście.

Ewuś ja dzisiaj na osłoniętym tarasie w bluzce na ramiączkach wiedziałam. W tym miejscu w pełnym słońcu 28 stopni termometr pokazał. W cieniu 17 Uwielbiam taką jesień
malgorzata_s... 21:38, 11 lis 2014

Kasik napisał(a)
Takie klimaty u Ciebie, że aż zazdrość bierze. U nas zaciągnięte niebo, mgły wieczorem przeokrutne, dobrze, że temperatura wysoka, to można na powietrzu spędzić czas.
Jeszcze tyle pracy przed nami- na odpoczynek czasu pozostaje niewiele.

Buziaki przesyłamy.

Kasiu cudowna pogoda była, ludziska oszaleli i wszędzie pełno spacerujących, palących ogniska, grilujących Turystów w Szczyrku pełno bo markety zamknięte i coś robić trzeba Ja już nic nie przekopuję w tym sezonie Koniec
bartek_luberda 21:54, 11 lis 2014

Też u mnie taka cudna pogoda była dom błyszczy i listeczki ręcznie pozbierane Chociaż przed chwilą gości odprowadzałam i ruszył się wiatr i liście z katalpy leżą więc zabawy z liścmi ciąg dalszy
07_Rene 22:01, 11 lis 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kolejny niesamowity, jesienny dzień W słońcu prawie upał w cieniu 17 stopni.
JAKI DZIEŃ W MARCINA TAKA CAŁA ZIMA.
Jeśli tak to wiosna będzie w styczniu. Już zresztą wiosenne kwiaty kwitną

U mnie też gorąc Niby zimy nie lubię, ale żeby w połowie listopada chodzić w krótkim rękawie?! Widzę, że u Ciebie kwiatki nie odpuszczają. Pięknie.
malgorzata_s... 22:01, 11 lis 2014

bartek_luberda napisał(a)
Też u mnie taka cudna pogoda była dom błyszczy i listeczki ręcznie pozbierane Chociaż przed chwilą gości odprowadzałam i ruszył się wiatr i liście z katalpy leżą więc zabawy z liścmi ciąg dalszy

Ja dzisiaj odpoczywałam i świętowałam Liści na drzewach już nie ma więc chyba koniec porządków
malgorzata_s... 22:04, 11 lis 2014

07_Rene napisał(a)

U mnie też gorąc Niby zimy nie lubię, ale żeby w połowie listopada chodzić w krótkim rękawie?! Widzę, że u Ciebie kwiatki nie odpuszczają. Pięknie.

Renatko nawet opalać by się można na leżaczku To niesamowite jest Już wiosenne i jesienne jeszcze Ciekawe czy faktycznie zimy nie będzie
Katkak 22:08, 11 lis 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Kasku ognisko to inny zapach i inny klimat Działka sobie jest dla kompostu, ogniska i może dla któregoś z dzieci Azalia ma z trzydzieści lat A drzewa u mnie wszystkie łyse

Tak myślałam, że działeczka z myślą o dzieciakach . Gosia, to jeszcze tylko 25 lat i moja azalia też będzie taka
barbara_kraj... 22:08, 11 lis 2014

Wierzyć się nie chce, że wiosenne rośliny kwitną!
malgorzata_s... 22:11, 11 lis 2014

Katkak napisał(a)

Tak myślałam, że działeczka z myślą o dzieciakach . Gosia, to jeszcze tylko 25 lat i moja azalia też będzie taka

Większa będzie bo moja cięta
malgorzata_s... 22:12, 11 lis 2014

barbara_krajewska napisał(a)
Wierzyć się nie chce, że wiosenne rośliny kwitną!

Basiu jak zobaczyłam kaczeńca to oczy przecierałam