Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci czyli ciociogród :)

Ogród cioci czyli ciociogród :)

AgnieszkaW 22:16, 11 lis 2014

Też tak pomyślałam, że pewnie dla dzieciaczków U nas też dzisiaj był bardzo ciepły, słoneczny dzień, tylko ten zmrok tak szybko zapada, gdyby nie to, można by pomyśleć, że to jeszcze lato
malgorzata_s... 22:23, 11 lis 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Też tak pomyślałam, że pewnie dla dzieciaczków U nas też dzisiaj był bardzo ciepły, słoneczny dzień, tylko ten zmrok tak szybko zapada, gdyby nie to, można by pomyśleć, że to jeszcze lato

Byłam u ciebie widziałam kwiaty Zmrok faktycznie szybko ale kiedyś odpocząć trzeba Zarobiłybyśmy się na amen
bdan 08:36, 12 lis 2014

Gośka ognisko super, ja u siebie planuje zrobienie kółka pod ognisko (wiesz, żeby miejsca z teych 22 arów ubyło . Na pewno atmosfera takiego ogniska inna w porównaniu z grilem

Pozdrawiam i słoneczka życzę
ryska 20:36, 13 lis 2014

Gosiu pozdrawiam serdecznie
Piękne zdjęcia dodałaś z ogniskiem w roli głównej. Takie chwile w dobrym towarzystwie i w tak sprzyjających okolicznościach długo zostaną w pamięci
Mnie ogniska właśnie tak się kojarzą. Buziaki
Lukasz2013 21:10, 13 lis 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Pod wieczór poszliśmy na ognisko Na drugiej działce

Super. Lubie takie klimaty. I znajome twarze na zdjęciu. Były skoki przez ognisko? Ziemniaczki z masełkiem hmmm mniammm. Pozdrawiam
Urszulla 05:51, 14 lis 2014

macham super ognisko, zwykle we wrześniu takie bywają pogoda nas teraz rozpieszcza. Strach się bać co będzie dalej
BASIA8 11:49, 14 lis 2014

Gosieńko to zdjęcie mnie urzekło - jest pięknie - nie nie jest cudnie
lojalna_ 11:53, 14 lis 2014

Pozdrawiam Gosiu zazraz cieplej przy tym Teoim ogniu i posiłek energetyczny jest
BASIA8 12:00, 14 lis 2014

Rodzinne ognisko - super sprawa - Ja uwielbiam ognisko - gril nie daje takiego klimatu. Kiedyś w swoim ogrodzie pomyślimy o miejscu na ognisku - miejsce gdzie będą drewniane surowe ławeczki z pnia - muszę przyznać że jedną ławeczkę już mamy - pierwszy krok zrobiony Piękne klimaty
Buziam i papatkuję.
malgorzata_s... 13:35, 14 lis 2014

bdan napisał(a)
Gośka ognisko super, ja u siebie planuje zrobienie kółka pod ognisko (wiesz, żeby miejsca z teych 22 arów ubyło . Na pewno atmosfera takiego ogniska inna w porównaniu z grilem

Pozdrawiam i słoneczka życzę

Danusiu to takie spore kółko z ławeczkami i stołem obok możesz zrobić U mnie w ogrodzie na to miejsca brak Widzisz każdy dylemat ogrodowy ma Jedni miejsca za małomają inni za dużo