Gosiu z 7 kg które w domu zostały teraz marna garstka się ostała Jakieś skrawki ciast jeszcze są ale jutro znikną Dzisiaj sałatki od nowa robiłam bo goście na obiedzie byli Ciasteczka jednak schodzą najszybciej bo każdy mimochodem taką drobinę w paszczę włoży
Zimno i u mnie brrr-9
Macham trochę luzu mam miałam auto oddać do mechanika dzisiaj ale pogoda mi nie sprzyja, zostawiłam temat po Nowym roku....wiesz jak jestwolę w domu posiedzieć jak mogę i biel mieć za oknem
Ni wiem dlaczego u Was jest śnieg a u mnie tyle co "kot napłakał"?
Co w Pszczelarni? Jeszcze rodzinnie - wczoraj uprawialiśmy szaleństwa basenowe, wszystkim dobrze zrobiły harce na wodzie. Bo o harcach na śniegu przy domu mówić jeszcze nie można. Ale ziemia zamarzła - bardzo dobrze, że i ona odpocznie.
Ewuniu nie wiem dlaczego śniegf do was nie doleciał ja się cieszę że roślinki okryło bo 4 dzień solidny mróz Może i ja na basen się wybiorę bo to fajny pomysł
Wczoraj przy minus 9 taki zmarzluch jak ja który zimą nie chodzi do pracy 6 godz w lesie na ognisku A do męża mówię 45 minut maks i do domu Śniegu u mnie nadal brak